Kraupus trenerio smūgis galva varžovui „a la Zidane“: dar prašė sulaužyti futbolininką

Futbolo treneris Giancarlo Favarinas, pastaruoju metu vadovaujantis Italijos C lygos klubui „Lucchese“, klubui negalės vadovauti penkis mėnesius. Taip nusprendė ekipos vadovai po to, kai 60-metis treneris galva nokautavo varžovų stratego asistentą.

 youtube.com
 youtube.com
Futbolo treneris Giancarlo Favarinas <br> youtube.com
Futbolo treneris Giancarlo Favarinas <br> youtube.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 29, 2019, 2:13 PM, atnaujinta Jan 29, 2019, 3:48 PM

„Luchese“ ekipa pirmadienį žaidė su „Alessandria“ ekipa ir sugebėjo mačo pabaigoje išlyginti rezultatą, nors buvo atsilikusi 0:2.

Bet baigiantis akistatai konfliktas įsiplieskė trenerių štabuose, o galiausiai nokautą gavo „Alessandria“ trenerio asistentas Geatano Mancino.

G.Favarinas priėjo prie oponento ir kaip kadaise Zinedine'as Zidane'as galva trenkė taip vyrui į veidą, kad šiam pabiro akiniai, o jis pats atsidūrė nokdaune.

Italijos drausmės komisija iškart ėmėsi šių muštynių klausimo. Kaltininkas aikšino, kad „Alessandria“ ekipos trenerių štabas į jų pusę spjaudė ir keikėsi. Drausmės komisija G.Favariną nuo futbolo nušalino dviem mačams. Kur kas griežtesnis buvo klubas – jis suspendavo specialistą iki birželio mėnesio.

Liudininkai teigė, kad per šią dvikovą klubo treneris taip pat šaukė savo žaidėjams, kad sulaužytų koją varžovų lyderiui.

„Aš visada tikėjau, kad futbolo variklis yra tam tikros vertybės, kurių laikantis galima tikėtis sveiko požiūrio į situacijas. Todėl šiandien aš atsiprašau prieš visus – varžovus, sirgalius, savo klubą už savo nesuprantamą elgesį, kuris neturi nieko bendro su sportu. Nežiūrint į tai, kad jaučiau stresą ne vieną mėnesį, šis incidentas neturėjo teisės būti. Ir aš prisiimu visą atsakomybę už tokį poelgį“, – savo klubo internetiniame puslapyje atsiprašė mušeika treneris.

Italijos C divizione „Lucchese“ engia 16-oje vietoje iš 20 komandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.