„Sūduvos“ treneris prie komandos vairo debiutavo lygiosiomis

2020-ųjų sezonui besirengianti su nauju treneriu Heimo Pfeifenbergeriu Marijampolės „Sūduva“ sužaidė pirmąsias kontrolines rungtynes. Mačas su „Kauno Žalgiriu“ laikinojoje sostinėje baigėsi lygiosiomis 0:0.

„Sūduva“ ir „Kauno Žalgiris“ sužaidė lygiosiomis.<br> fksuduva.lt nuotr.
„Sūduva“ ir „Kauno Žalgiris“ sužaidė lygiosiomis.<br> fksuduva.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2020, 10:53 PM

Rungtynes marijampoliečiai pradėjo išbandytu vienuoliktuku – nuo pirmųjų minučių į aikštę žengė Ivanas Kardumas, Andro Švrljuga, Semiras Kerla, Algis Jankauskas, Ivanas Hladikas, Aleksandaras Živanovičius, Domagojus Pušičius, Renanas Oliveira, Giedrius Matulevičius, Josipas Tadičius ir Mihretas Topčagičius. Antrajame kėlinyje po keitimų aikštėje pasirodė Ignas Plūkas, Eligijus Jankauskas, Karolis Mantinis, Saulius Vikertas ir Modestas Vainikaitis.

Rungtynių eigą laikinojoje sostinėje dažniau ir ilgiau kontroliavo „Sūduva“, tačiau marijampoliečiams savo atakų užbaigti pavojingais smūgiais nesisekė.

Pirmajame kėlinyje vienu metu buvo surengta tikra „Kauno Žalgirio“ vartų apgultis, bet tiek po Mihreto Topčagičiaus, tiek po Semiro Kerlos smūgių Armantui Vitkauskui didesnių sunkumų nekilo.

Tuo metu „Sūduvos“ aikštės pusėje šeimininkai surengė keletą pavojingesnių atakų, tačiau komandą gelbėjo I.Kardumas arba kauniečių smūgiai buvo netikslūs.

Panašiai žaidimas vyko ir antrajame kėlinyje. Bene geriausią progą „Sūduva“ turėjo, kai A.Švrljuga gražiai praleido kamuolį, o šis po E.Jankausko smūgio praskriejo prie pat virpsto. Kitoje aikštės pusėje šeimininkams pasižymėti neleido jau I.Plūkas, gelbėjęs „Sūduvą“ po keleto grėsmingų atakų.

Rungtynių metu netrūko kietos kovos ir geltonųjų kortelių, o mačo pabaigoje „Kauno Žalgirio“ gynėjas Rudinilsonas už paskutinės vilties pražangą buvo pašalintas iš aikštės.

Pirmadienį komanda grįš treniruotis į „Hikvision“ futbolo arenos maniežą, kuriame sausio 23 d. 17 val. susitiks su Rygos „Metta“, o sausio 26 d. 16 val. – su Rygos RFS.

Sausio 31-ąją marijampoliečiai išvyks į treniruočių stovyklą Kipre, ten sužais kontrolinius mačus su „Ufa“ (Rusija), Česke Budejovicų „Dynamo“ (Čekija) ir Jerevano „Urartu“ (Armėnija).

Paskutinės kontrolinės rungtynes planuojamos vasario 22-ąją Marijampolėje (varžovas paaiškės vėliau), o vasario 29-ąją jau laukia mačas dėl Supertaurės Vilniuje su „Žalgiriu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.