„Arsenal“ sugrįžo į pergalių kelią, o „Tottenham“ pasinaudojo „Aston Villa“ klaida

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje buvo sužaistos dvi 26-ojo turo rungtynės, kuriose pergales šventė dvi Londono komandos – „Arsenal“ ir „Tottenham Hotspur“.

„Arsenal“ ekipa išplėšė pergalę<br>PA Image/Scanpix.com
„Arsenal“ ekipa išplėšė pergalę<br>PA Image/Scanpix.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2020, 10:35 PM, atnaujinta Feb 16, 2020, 10:37 PM

„Arsenal“ komanda po keturių iš eilės lygiųjų pagaliau nugalėjo, namuose 4:0 (0:0) sutriuškinusi „Newcastle United“ futbolininkus.

Visi keturi įvarčiai buvo pelnyti antrame kėlinyje ir dviejų trumpų atkarpų bėgyje. Iš pradžių 54-ąją minutę pasižymėjo Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, o jau po trijų minučių rezultatą padvigubino Nicolas Pepe.

Baigiantis rungtynėms 90-ąją min. rezultatą 3:0 „organizavo“ Mesutas Ozilas, o dar vieną įvartį – 95-ąją minutę – pridėjo Alexandre'as Lacazette'as.

Kur kas atkaklesnis mačas vyko tarp „Tottenham Hotspur“ ir Birmingamo „Aston Villa“. Tik paskutinėmis minutėmis Londono futbolininkai įmušė pergalingą įvartį ir nugalėjo 3:2 (1:1).

Pradžioje gynėjas Toby Alderweireldas padėjo „Aston Villa“ išsiveržti į priekį, 9 min. įmušdamas įvartį į savo vartus. Tiesa, jis 27-ąją min. ištaisė savo klaidą, pelnydamas įvartį į Birmingamo ekipos vartus.

Jau per pridėtą pirmojo kėlinio laiką „Tottenham“ mušė 11 metrų baudinį, kurio nesugebėjo realizuoti Heung-min Sonas.

Tačiau futbolininkas pirmasis prišoko prie atšokusio kamuoliu ir vis dėlto išvedė svečius į priekį. Po pertraukos 53 min. rezultatą išlygino Bjornas Engelsas.

Kai jau mačo laikrodis rodė 90-ąją minutę ir ekipos jau galvojo apie tašką, „Aston Villa“ gynėjai suklydo ir Heung-min Sonas išplėšė taikliu smūgiu pergalę savo komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.