UEFA Čempionų lygos aštuntfinalis: favoritę „Barcelona“ Italijoje vos nenuskriaudė „Napoli“

[[ge:lrytas:lrytas:13784826]]

 Lionelis Messi<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Lionelis Messi<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Lionelis Messi<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Lionelis Messi<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 25, 2020, 9:45 PM, atnaujinta Feb 26, 2020, 12:26 AM

UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje antradienį ietis laužė dvi poros komandų, sugebėjusių prasibrauti į svarbiausias turnyro kovas: anglų Londono „Chelsea“ ir vokiečių Miuncheno „Bayern“ bei italų „Napoli“ ir katalonų „Barcelona“.

Įdomi dvikova vyko Neapolyje, kur Gennaro Gattuso kariauna stojo į akistatą su Ispanijos gigante „Barcelona“.

Nors Italijos komandai nepadėjo pagrindinis gynybos ramstis Kalidou Koulibaly, o Katalonijos ekipoje buvo netekčių -  iš rikiuotės iškritę Luisas Suarezas, Ousmane'as Dembele ir Jordi Alba, klubai galiausiai išsiskyrė taikiai 1:1 (1:0).

„Katalonai turi problemų, o „Napoli“ įsibėgėjo, ypač lyginant su padėtimi, kuri buvo prieš porą mėnesių. Be to, ši komanda namie atrodo gerai, tad būtinai turi pasiekti rezultatą, nes „Camp Nou“ įvykiai tikrai klostysis taip, kaip reikia „Barcelona“ ekipai“, – dar prieš mačą teigė futbolo žurnalistas Nerijus Kesminas.

Ir jis buvo teisus. Nors katalonai bandė diktuoti sąlygas 30-ąją min. Driesas Mertensas po puikaus smūgio nuo 18 metrų atstumo nuginklavo svečių vartininką.

Keli „Barcelona“ smūgiai  buvo arti tikslo, ber ekipos išėjo ilsėtis pirmaujant šeimininkams. Po didžiosios petraukos katalonus išgelbėjo Antoine'as Griezmannas, kuris įmušė įspūdingą išyginamąjį  įvartį.

 

Įdomiausia, kad pirmame kėlinyje katalonai smūgiavo į vartus vos 1 kartą, o antrame – tik 5 kartus, tačiau vienas smūgis buvo rezultatyvus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.