Čempionų lygos trečiajame ture – šį sezoną stringančių garsių klubų dvikova

Madrido „Real“ ir Milano „Inter“ netikėtai smarkiai buksuoja UEFA Čempionų lygos turnyre. Šie Ispanijos ir Italijos futbolo milžinai reabilituotis bandys antradienį vyksiančiose tarpusavio rungtynėse.

Madrido „Real“ B grupėje dar neiškovojo pergalės.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Madrido „Real“ B grupėje dar neiškovojo pergalės.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-03 13:47

B grupėje „Real“ prieš turnyrą buvo vadinamas aiškiu favoritu, bet turi vos vieną tašką ir užima paskutinę, ketvirtąją, vietą. Karališkasis klubas pirmajame mače namie 2:3 turėjo pripažinti Donecko „Šachtar“ pranašumą, o paskui svečiuose tik paskutinėmis minutėmis išsigelbėjo nuo pralaimėjimo Menchengladbacho „Borussia“ komandai – 2:2.

„Inter“ taip pat neiškovojo nė vienos pergalės. Ši ekipa abi dvikovas baigė taikiai: 2:2 savo aikštėje – su „Borussia“ ir 0:0 išvykoje – su „Šachtar“. Italijos ekipa su „Borussia“ dalijasi antrąja-trečiąja vietomis. Jos surinko po du taškus. Keturis sukaupė ir pirmauja „Šachtar“ futbolininkai.

„Inter“ klubui žaidimas nesiklijuoja ir Italijos čempionate, kuriame jis rikiuojasi tik šeštas. Praėjusiame ture Milano komanda nesugebėjo įveikti turnyro lentelės apačioje esančios „Parma“ ekipos – 2:2. „Inter“ iš pastarųjų šešių mačų Čempionų lygoje ir Italijos pirmenybėse laimėjo tik vieną.

„Real“ Ispanijos lygoje žengia antras. Praėjusiose rungtynėse Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai 4:1 pranoko „Huesca“.

Madrido ir Milano komandos Europos turnyruose tarpusavyje žaidė 15 kartų. Minimalią persvarą turi „Inter“, kuris oponentus įveikė septynis sykius, šešerias rungtynes pralaimėjo, o dvi akistatos baigėsi taikiai. Pastarąjį kartą ekipos santykius aiškinosi labai seniai – 1998-aisiais.

Šią savaitę daugelyje rungtynių garsūs klubai egzaminuos silpnesnius varžovus.

Čempiono titulą ginantis Miuncheno „Bayern“ antradienį svečiuose kovos su „Salzburg“. Taip pat antradienį 2019 metų nugalėtojas „Liverpool“ išvykoje mėgins palaužti Bergamo „Atalanta“ futbolininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.