„Hegelmann Litauen“ gretas papildė Rokas Krušnauskas

Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ sukirto rankomis su puolėju Roku Krušnausku. 25 metų futbolininkas Lietuvoje vėl rungtyniaus po metų, praleistų Armėnijoje ir Italijoje. „Jausmas puikus, juk grįžtu į savo gimtąjį miestą. Šiuo metu esu po traumos, tai „Hegelmann Litauen“ man suteikė sąlygas atsigauti ir tikiuosi atsilyginti komandai tuo pačiu“, – sakė mėlynai baltų naujokas.

Rokas Krušnauskas.<br>E.Kniežausko nuotr.
Rokas Krušnauskas.<br>E.Kniežausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2021, 12:32 PM

R.Krušnauskas 2020 metais žaidė Armėnijos klubuose – Jerevano „Noah“ ir Kapano „Gandzasar“. Už abejas komandas kaunietis bendrai sužaidė 14 rungtynių ir pelnė 5 įvarčius. Taip pat Roko pergalingas įvartis Armėnijos taurės finale „Noah“ klubui padovanojo trofėjų.

Vėliau Rokas persikėlė į Italiją ir sukirto rankomis su „Siena“ klubu, kuriame 2016-17 metų sezone žaidė ir legendinis Lietuvos futbolininkas Marius Stankevičius. Čia R. Krušnauskas sužaidė vos vienerias rungtynes ir patyrė traumą.

Naujasis FC „Hegelmann Litauen“ puolėjas savo profesionalaus futbolininko karjerą pradėjo „Kauno Žalgiryje“, o 2013 metais atstovaudamas šia ekipa tapo vienu rezultatyviausių I lygos žaidėjų (14 įvarčių) ir 2014 metų pradžioje persikėlė į Klaipėdos „Atlantą“, kur per pusantrų metų A lygoje sužaidė 20 rungtynių ir pelnė 6 įvarčius.

2015 metų antroje pusėje grįžęs į „Kauno Žalgirį“ iki 2017 m., prieš išvykdamas į Gargždų „Bangą“, Rokas A lygoje sužaidė 38 rungtynes ir įmušė 11 įvarčių. Be to, 2016 metų antroje pusėje atstovavo Jonavos „Lietavai“, kur per 14 A lygos rungtynių pasižymėjo vieną kartą.

Po metų praleistų „Bangoje“, kur puolėjas per 26 I lygos rungtynes pelnė 17 įvarčių, Rokas trečią kartą savo karjeroje grįžo į „Kauno Žalgirį“. Šį kartą R. Krušnauskas per 2018-2019 metų sezonus sužaidė 35 rungtynes ir pelnė 6 įvarčius.

R. Krušnauskas buvo kviečiamas į Lietuvos U-19 ir U-21 rinktines.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.