Kinijos milijonierius tampa pajuokos objektu – nupirko futbolo klubą 126 kg sveriančiam savo sūnui ir liepė žaisti

Kinijos milijonierius She Shixua įsigijo antros pagal pajėgumą šalies lygos klubą „Zibo Cuju“ ir verčia jame žaisti savo 126 kg sveriantį sūnų, apie tai skelbia „News Line“. Kaip teigia klubo aplinkos žmonės, milijonierius pagal nerašytą sutartį įpareigojo į komandos rungtynių paraišką įtraukti sūnų.

 Kinijos milijonieriaus sūnus žaidžia antros lygos klube.<br> twitter.com nuotr.
 Kinijos milijonieriaus sūnus žaidžia antros lygos klube.<br> twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2021, 4:32 PM, atnaujinta May 18, 2021, 11:12 PM

Maža to – jis turi žaisti visas 90 minučių be keitimų, tik jam galima pildyti visus baudos ir laisvuosius smūgius, tik jis gali kelti kampinius. Net kalbos nėra, kad kažkas kitas muštų 11 metrų baudinius.

Toks naujo savininko požiūris į ekipą ir sūnų tikrai neduoda dividendų – ekipa per penkerias rungtynes iškovojo vos vieną tašką: pelnė 2 įvarčius, tačiau praleido net 10 ir yra turnyro autsaiderė.

Toks She Shixua elgesys sulaukė itin didelės internautų pašaipos: jie supranta, kad tėvas bando tokiu būdu mažinti sūnaus svorį, verčia jį judėti.

„Na, Messi iš jo nebus. Gal geriau sumo – ten tai tas sūnus būtų laiku ir vietoje“, – parašė vienas iš pateiktos nuotraukos iš rungtynių komentatorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.