„Tottenham Hotspur“ ir „Newcastle United“ žaidėjai stebėjo, kaip buvo gelbėjamas sirgalius, o po to aiškinosi laimėtoją

Sekmadienį Anglijos futbolo čempionate buvo sužaisti du susitikimai, o viename teko net stabdyti dvikovą dėl blogai tribūnoje pasijutusio žiūrovo. Vakaro dvikovoje Londono „Tottenham Hotspur“ svečiuose 3:2 (3:1) palaužė priešpaskutinėje vietoje esančią „Newcastle United“ ekipą. Londono klubas atsitiesia po trijų nesėkmių iš eilės, laimėję antrąją akistatą.

„Tottenham Hostspur“ šventė pergalę<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
„Tottenham Hostspur“ šventė pergalę<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2021, 9:44 PM, atnaujinta Oct 17, 2021, 9:45 PM

Jau 2-ąją minutę „Newcastle United“ pirmavo po puikaus Callumo Wilsono smūgio galva. Tačiau dar pirmame kėlinyje „Tottenham“ šeimininkams atseikėjo tris įvarčius: 17-ąją minutę pasižymėjo Tanguy Ndombele ir 22 minutę – Harry Kane‘as ir per teisėjo pridėtą laiką – Sonas Heungas-minas.

78-ąją minutę „Newcastle United“ liko dešimtyje, kai už raudoną kortelę aikštę turėjo palikti Jonjo Shelvey. Tačiau net ir tai neapramino šeimininkų, kurie galiausiai 89 min. sušvelnino rezultatą.

Šis mačas kuriam laikui buvo nutrauktas 40-ąją minutę, nes vienam iš žiūrovų pasidarė bloga. „Tottenham“ ekipos gynėjas Ericas Dieras pamatė, kad vyrui nėra gerai, atkreipė arbitro dėmesį.

Staigiai buvo iškviesti medikai, o pirmasis prie vyro pribėgo „Newcastle“ klubo medikas su defibriliatorimi. Kaip paaiškėjo, žmogų ištiko infarktas.

Tiek jis, tiek medikai pagelbėjo sirgaliui ir jau atgaivintas vyras išvežtas į ligoninę.

Kitose dienos rungtynėse „West Ham“ svečiuose palaužė „Everton“ 1:0. Vienintelį rungtynių įvartį 74-ąją minutę pelnė Angelo Ogbonna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.