„Wolverhampton Wanderers“ žaidėjas per 10 sekundžių gavo dvi geltonas korteles ir leido „Manchester City“ iškovoti reikalingus 3 taškus

Anglijos futbolo „Premier“ lygoje vyksta įnirtinga favoritų kova dėl aukščiausių vietų. Pirmąsias tris vietas užimantys klubai žengia beveik koja kojon. Pirmaujanti „Manchester City“ komanda šeštadienį namie žaidė su su „Wolverhampton Wanderers“ klubu ir šiaip ne taip palaužė besipriešinančius svečius 1:0 (0:0).

R.Sterlingas realizavo 11 metrų baudinį ir „Manchester City“ laimėjo.
R.Sterlingas realizavo 11 metrų baudinį ir „Manchester City“ laimėjo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2021, 4:34 PM, atnaujinta Dec 11, 2021, 6:15 PM

„Wolverhampton“ jau nelaimi pastarųjų keturių mačų, tačiau su lyderiais jie galėjo siekti bent lygiųjų. Tačiau ekipos žaidėjai patys prisidirbo: pirmojo kėlinio pabaigoje per 10 sekundžių Raulis Jimenezas gavo dvi geltonas korteles ir buvo išprašytas iš aikštės.

Futbolininkas prasižengė aikštės viduryje visiškai kvailoje situacijoje ir gavo geltoną kortelę. Tačiau po to meksikietis neaprimo, neleido „Manchester City“ žaidėjui ispanui Rodri išmušti kamuolį ir teisėjas iškart parodė dar vieną geltoną kortelę, kuri tapo raudona.

Dešimtyje likę svečiai sėkmingai gynėsi iki 66 min. kai „Manchester City“ smūgiuotas kamuolys baudos aikštėje surado gynėjo ranka. Po VAR sistemos peržiūros buvo skirtas 11 metrų baudinys, o jį labai ramiai realizavo Raheemas Sterlingas.

Tad „Manchester City“ išlaiko ir toliau lyderio poziciją, o „Wolverhampton Wanderers“ turnyro lentelėje kol kas aštuntas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.