Kovoje dėl ketvirtos vietos „Arsenal“ įveikė „West Ham United“

Trečiadienį buvo sužaistos trejos Anglijos „Premier“ lygos rungtynės. Pagrindinė dvikova vyko Londone, kur „Arsenal“ klubas priėmė „West Ham United“ ekipą. Savo pranašumą 1:0 (0:0) įrodė namuose žaidęs „Arsenal“.

 Kovoje dėl ketvirtos vietos „Arsenal“ įveikė „West Ham United“.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
 Kovoje dėl ketvirtos vietos „Arsenal“ įveikė „West Ham United“.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2021, 11:56 PM

48-tą rungtynių minutę Alexandre'as Lacazette’as puikiu perdavimu išvedė į priekį Gabrielį Martinelli, o brazilas atsidūręs vienas prieš vartininką neklydo.

Šeimininkai turėjo auksinį šansą skirtumą padvigubinti 68-tą minutę. Vladimiras Coufalas savo baudos aikštelėje bandydamas išmušti kamuolį įspyrė A.Lacazette’ui į koją, o teisėjas ne nedvejojęs skyrė vienuolikos metrų baudinį, o V.Coufalui parodė antrą geltoną kortelę.

Baudinio realizuoti stojo tas pats A.Lacazette’as, tačiau Lukaszas Fabianski atspėjo į kurią pusę smūgiuos prancūzas ir baudinį atrėmė.

Visgi savo antrąjį įvartį „Arsenal“ pelnė. 85-ąją minutę Emile’as Smithas-Rowe'as nestabdomas bėgo iki baudos aikštelės prieigų ir užsimojęs tiksliai kamuolį pasiuntė į apatinį vartų kampą.

„Arsenal“ po 17-os turų savo sąskaitoje turi 29 taškus ir užima ketvirtą vietą. „West Ham“ ekipa yra iškovojusi tašku mažiau ir turnyrinėje lentelėje žengia laipteliu žemiau.

Kiti rezultatai:

„Brighton“ – „Wolverhampton“ 0:1 (0:1)

„Crystal Palace“ – Southampton“ 2:2 (1:2)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.