Buvęs „Real“ prezidentas stojo į C. Ronaldo pusę: „Jo statuso žaidėjas su tuo niekada nesutiks“

Buvęs Madrido „Real“ prezidentas Ramonas Calderonas užstoja Portugalijos futbolo žvaigždę Cristiano Ronaldo. 2006–2009 metais „Real“ klubui vadovavęs 71-erių ispanas teigė, kad C.Ronaldo teisingai pasielgė, kad prasimušė sau kelią iš „Manchester United“ klubo.

 C.Ronaldo.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2022, 5:18 PM

Šiuo metu C.Ronaldo supa 2022 metų pasaulio vyrų futbolo čempionatas Katare, tačiau 37-erių vienas geriausių futbolininkų istorijoje vis negali nusipurtyti bėdų Anglijoje šleifo.

Antradienį paskelbta, kad C.Ronaldo palieka „Manchester United“ klubą – pabrėžiama, kad sutartis nutraukta abipusiu sutarimu. Toks posūkis įvyko po to, kai C.Ronaldo viešame interviu atvirai sukritikavo „Manchester United“ klubą ir jo trenerį Eriką ten Hagą.

Interviu sulaukė daug kritikos, bet R.Calderonas siūlė į situaciją pažiūrėti iš C.Ronaldo pusės. Jis pabrėžė, kad C.Ronaldo „Manchester United“ klube žaidė labai mažai.

„Cristiano gal ir artėja prie šlovingos karjeros pabaigos, bet išlieka nuostabiu žaidėju. Jam turėjo būti labai sunku nebūti pagrindinėje „Manchester United“ sudėtyje. Klubas turi savo priežastis, tačiau jo statuso žaidėjas niekada nesutiks su tokiomis sąlygomis. Jis turi žaisti futbolą. Jis turi galvoti apie save ir reputaciją, tad gerai, kad jo laikas šiame klube priėjo prie pabaigos.“

C.Ronaldo dabar jau atsidūrė ir naujo klubo gandų sūkuryje. Skelbiama, kad futbolininkas netgi pasiūlė savo paslaugas „Real“ klubui, kuriame žaidė 2009–2018 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.