R. Sterlingas sugrįš į Katarą padėti Anglijos rinktinei

Anglijos puolėjas Raheemas Sterlingas sugrįš į Katarą prieš šeštadienio rungtynes su Prancūzija, po to kai išsprendė šeimos problemas namuose Anglijoje.

 R. Sterlingas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 R. Sterlingas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2022, 9:57 PM

Anglijos puolėjas paliko Garetho Southgate'o treniruojamą komandą prieš komandos pergalę pasaulio čempionato aštuntfinalio rungtynėse su Senegalu. Buvo pranešta apie ginkluotą įsilaužimą į jo šeimos namus, jai esant juose.

Po šio įsilaužimo buvo padidinta apsauga visų kitų futbolininkų namuose.

R.Sterlingas pradėjo pirmąsias dvejas Anglijos rinktinės rungtynes Katare, bet trečiosiose rungtynėse prieš Velsą buvo paliktas ant atsarginių suoliuko.

„Raheemas Sterlingas grįš į Anglijos pasaulio čempionato bazę Katare. „Chelsea“ puolėjas laikinai išvyko tvarkyti šeimos reikalų, bet dabar turėtų vėl prisijungti prie komandos Al Wakrah mieste penktadienį (gruodžio 9 d.) prieš ketvirtfinalį su Prancūzija“ „, – rašoma Futbolo asociacijos pranešime.

R.Sterlingo grįžimas į komandą suteikia G.Southgate'ui dar vieną puolimo variantą šeštadienio rungtynėse su pasaulio čempionais, nors tikėtina, kad „Chelsea“ puolėjui ir vėl teks tenkintis vieta ant atsarginių žaidėjų suolo.

Bukayo Saka ir Philas Fodenas pademonstravo įspūdingą formą rungtynėse su Senegalu, o viduryje startuoti turėtų komandos kapitonas Harry Kane’as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.