Šiaulių moterų futbolo komandą sustiprino puolėja iš Nigerijos

Komplektacijos darbus tęsianti Lietuvos čempionė Šiaulių „Gintra“ pristato dar vieną komandos naujokę. Geltonai juodų puolimo grandį sustiprino 23-ejų metų futbolininkė iš Nigerijos Juliet Bassey.

 Šiaulių komandos naujokė.<br> Komandos nuotr.
 Šiaulių komandos naujokė.<br> Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-20 16:43

Atletiško kūno sudėjimo 174 cm ūgio žaidėja vilkės 24-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Prieš pasirinkdama „Gintros“ pasiūlymą J. Bassey bendravo su praėjusį sezoną viena rezultatyviausių komandos žaidėjų buvusia tautiete Vivian Ikechukwu, kuri po sezono išvyko rungtyniauti į Stambulo „Bešiktaš“ klubą.

„Man tai pirmoji karjeros stotelė užsienyje, todėl norėjau sužinoti daugiau informacijos, kur vykstu, ko galiu tikėtis. Vivian teigiamai atsiliepė apie jūsų organizaciją, trenerių štabą, miestą ir paskatino mane priimti šį iššūkį. Žinau, kad komanda yra užsitarnavusi daugkartinės šalies čempionės vardą, rungtyniauja UEFA Čempionių lygoje ir Baltijos lygoje. Jau nekantrauju išbėgti į aikštę pirmose rungtynėse ir padėti komandai siekti pergalės“, – kalbėjo naujokė.

Nigerijoje J. Bassey praėjusį sezoną tapo šalies čempione ir su komanda varžėsi Afrikos žemyno tautų UEFA Čempionių lygos turnyre.

„Tai buvo puiki patirtis, kuri mane sustiprino kaip žaidėją. Labai džiaugiuosi, kad vasarą turėsiu galimybę debiutuoti ir Europos UEFA Čempionių lygoje, kur futbolo lygis labai aukštas. Kiekvieną dieną stengiuosi atiduoti visas jėgas, priimti naujus iššūkius, kad galėčiau realizuoti visą savo potencialą. Manau, kad čia turėsiu geras sąlygas tobulėti ir padėti komandai siekti ambicingų tikslų“, – tęsė puolėja.

J. Bassey turės progą debiutuoti komandoje jau šį savaitgalį. Sekmadienį, vasario 26 dieną 12:00 val. Baltijos lygos rungtynėse, kurios vyks Šiauliuose, Gytarių dirbtinės dangos stadione, mūsiškės priims Latvijos čempiones SFK Riga futbolininkes. Visi futbolo gerbėjai yra kviečiami atvykti ir palaikyti geltonai juodas! Įėjimas nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.