„Kauno Žalgirio“ futbolininkus užsipuolęs B. Spietinis nutraukė tylą – atsiprašė už chuliganizmą

Nuo Lietuvos salės futbolo rinktinės nušalintas futbolininkas Benas Spietinis nusprendė atsiprašyti. Praėjusią savaitę sportininkas pasižymėjo vandalizmo aktu, kuris į jį atkreipė sporto bendruomenės dėmesį.

B.Spietinis (kairėje).<br>Archyvo nuotr.
B.Spietinis (kairėje).<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2023, 8:48 PM, atnaujinta Apr 14, 2023, 9:14 PM

Po pralaimėjimo Lietuvos salės futbolo finalo jis to nepaliko tik futbolo aikštėje ir viską perkėlė už sporto ribų – vėlai vakare futbolininkas iš Jonavos atvyko į Kauną ir užsipuolė čia gyvenančius „Kauno Žalgirio“ salės futbolininkus iš Brazilijos.

Lietuvos čempionų žaidėjai buvo užgauliojami žinutėmis ir kviečiami santykius išsiaiškinti į lauką, o šiems nereagavus, buvo išdaužti gyvenamosios vietos langai, apspardytos bei apspjaudytos durys.

Praėjus kiek daugiau nei savaitei Jonavos „Vikingų“ komandai šį sezoną atstovavęs žaidėjas nusprendė atsiprašyti.

„Kvaili ir neapgalvoti sprendimai kainuoja brangiai...

Paskutinės dvi savaitės nebuvo pačios linksmiausios mano gyvenime, prisiklausiau daug nuomonių apie save, gavau daug žinučių bei skambučių...

Noriu atsiprašyti visos futbolo bendruomenės, šeimos, draugų už kvailus savo sprendimus... Sunku rinkti žodžius, bet šioje situacijoje negali būt jokių pasiteisinimų, todėl jų ir neieškosiu.

Atsiprašau Jonavos „Vikingų“ klubo, kad pridariau problemų kurių niekas nepamirš, bet jų teisti šioje vietoje nereikėtų, jie niekaip nesusiję su šia situacija.

Labiausiai noriu atsiprašyti Lietuvos futsal rinktinės vyrukų, kad negaliu padėti svarbiausiose varžybose, bet palaikysiu jus iš visos širdies! Taip pat noriu padėkoti visiems kurie nuo manęs nenusisuko. Žmonės gyvenime daro klaidas ir iš jų mokosi, gaila, kad jos kainuoja taip brangiai...“, – B.Spietinis rašė savo feisbuke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.