Čempionų lygos ketvirtfinaliai baigėsi be staigmenų – į pusfinalį žengė ir „Manchester City“, ir „Inter“ Aiškios pusfinalių poros

Vėlyvą trečiadienio vakarą buvo sužaisti paskutinieji UEFA Čempionų lygos atsakomieji ketvirtfinalių mūšiai. Po jų paaiškėjo, kad į turnyro pusfinalį žengė „Manchester City“ ir Milano „Inter“ futbolininkai.

E.Haalandas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
E.Haalandas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
E.Haalandas.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
E.Haalandas.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 19, 2023, 9:51 PM, atnaujinta Apr 19, 2023, 11:58 PM

Pirmąjį ketvirtfinalio mačą savo aikštėje net 3:0 laimėjusi „Manchester City“ nepasimetė ir griausmingoje Miuncheno „Bayern“ sirgalių kuriamoje atmosferoje.

„Miestiečiai“ bavarų krašte sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0) su vietos „Bayern“ klubu ir įveikė varžovus bendru dviejų rungtynių rezultatu 4:1.

Anglijos klubą į priekį 57-ąją min. išvedė Erlingas Haalandas, tiesa, norvegas nepasinaudojo puikia proga pasižymėti dar anksčiau, kai 38-ąją min. pro šalį smūgiavo 11-os metrų baudinį.

Skaičius švieslentėje išlygino 83-ąją min. 11-os metrų baudinį realizavęs Joshua Kimmichas.

Maža to, mačo pabaigoje iš aikštės buvo išvarytas Miuncheno klubo strategas Thomas Tuchelis. Jis šioje akistatoje užsidirbo dvi geltonas korteles.

Čempionų lygos pusfinalyje „Manchester City“ susikaus su Madrido „Real“ ekipa, kuri savo ketvirtfinalyje 4:0 pranoko Londono „Chelsea“.

Tuo metu Milano „Inter“ savo aikštėje 3:3 (1:1) sužaidė lygiosiomis su Lisabonos „Benfica“ ekipa. Sudėjus dviejų rungtynių rezultatus Italijos klubas triumfavo 5:3.

14-ąją min. aikštės šeimininkus į priekį išvedė Nicolo Barella, o 38-ąją min. rezultatą išlygino Fredrikas Aursnesas.

65-ąją min. „Inter“ ekipoje dar vienu taikliu smūgiu pasižymėjo Lautauro Martinezas, o 78-ąją min. trečiąjį taiklų smūgį pridėjo Joaquinas Correa.

„Benfica“ ekipa atsilikimą sušvelnino 86-ąją min., kai įvartį įmušė Antonio Silva, o rezultatą pačioje mačo pabaigoje išlygino Petaras Musa (95+5 min.).

Čempionų lygos pusfinalyje Milano „Inter“ susikaus su „AC Milan“ ekipa, ji savo ketvirtfinalyje 2:1 pranoko „Napoli“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.