Prieš Čempionų lygos startą – Milane subadytas „Newcastle United“ aistruolis

Antradienį startuoja naujas UEFA Čempionų lygos sezonas, o prieš jo startą – tragiška žinia iš Italijos. Milane buvo subadytas „Newcastle United“ ekipos aistruolis.

 „Newcastle United“ ekipos aistruoliai Milane.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Newcastle United“ ekipos aistruoliai Milane.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2023, 5:55 PM

„Sky News“ praneša, kad 58 metų Eddie McKay buvo kartu su savo sūnumi ir draugu, kai juos užpuolė septyni ar aštuoni žmonės, užsidengę veidą kaukėmis.

Aptariamas incidentas įvyko pirmadienio vakarą apie vidurnaktį Milano Navigli rajone. Policija patvirtino, kad E.McKay buvo gydomas greitosios medicinos pagalbos įvykio vietoje, iki kol jis buvo nuvežtas į vietinę medicinos įstaigą.

Po nelaimės E.McKay nieko nelaukdama iškeliavo į Italiją, kad būtų šalia jo.

„Mano tėtis yra stabilios būklė, tačiau yra šiek tiek šoko būsenoje. Būkite sąmoningi ir saugūs. Jam ką tik buvo atlikti du kelio sąnario keitimai, todėl jis nukrito, kai buvo persekiojamas, o būtent tada buvo užpultas“, – apie užpuolimą kalbėjo nukentėjusio dukra Rachel.

Milano policijos pajėgos teigia, kad išpuolis buvo susijęs su futbolu.

„58 metų anglą, Niukaslo klubo gerbėją, septynių ar aštuonių žmonių grupė subadė apie vidurnaktį. Jis patyrė durtinę žaizdą nugaroje ir dvi rankose“, – teigė policijos atstovas spaudai.

Į išpuolį sureagavo ir „Newcastle United“ klubas.

„Esame labai susirūpinę dėl pranešimų, kad pirmadienio vakarą Milane buvo užpultas mūsų gerbėjas, todėl palaikome ryšį su vietos valdžia, kad suprastume aplinkybes. Mūsų mintys yra su aistruoliu ir jų šeima bei tikimės pilno ir greito pasveikimo“, – rašė Niukaslo ekipa.

Antradienį „San Siro“ stadione bus 4000 „Newcastle United“ sirgalių, tačiau daug daugiau jų iškeliavo į Italiją be bilietų.

Rungtynės antradienį vyks 19 val. 45 min. Lietuvos laiku. F grupė, kurioje rungtyniauja „Newcastle United“ ir „AC Milan“ laikoma mirtininkų, kadangi joje taip pat varžysis Paryžiaus „Saint-Germain“ ir Dortmundo „Borussia“ komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.