Sekso dejonės per UEFA „Euro 2024“ burtų traukimo tiesioginę ceremoniją: aišku, kas pakišo „kiaulę“

Šeštadienį Miunchene vyko kitų metų Europos futbolo čempionato burtų traukimo ceremonija, kurioje visos turnyre dalyvausiančios 24 rinktinės sužinojo savo varžovus grupėse. Nors „Euro 2024“ renginys buvo labiau kamerinis, vis dėlto sulaukta ir itin netikėtos situacijos: burtų traukimo metu visi aiškiai girdėjo pašalinius garsus, kurie priminė moters dejones sekso metu. Traukiant iš indų kamuoliukus su rinktinių pavadinimais ir numeriais kviestiniai svečiai ir renginio dalyviai aiškiai girdėjo moteriškas dejones.

 lrytas.lt koliažas
 lrytas.lt koliažas
 Sami Kheidira<br> stop kadras
 Sami Kheidira<br> stop kadras
Danielis Jarvisas, žinomas kaip Jarvo69. <br> stop kadras
Danielis Jarvisas, žinomas kaip Jarvo69. <br> stop kadras
 B.Laudrupas<br> stop kadras
 B.Laudrupas<br> stop kadras
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-12-03 10:16, atnaujinta 2023-12-03 16:54

Pirmojo ir antrojo komandų krepšelių burtų traukimas vyko ramiai ir buvo panašus į standartinę eigą.

Tačiau vos tik prasidėjo trečiojo krepšelio burtų traukimas, visų susirinkusių ir transliacijos žiūrovų ausis pasiekė garsas iš salės, kuris buvo aiškiai panašus į moterų dejones sekso metu.

Ne vienas burtus traukęs garsus pasaulio futbolo vyras jautėsi keistokai, stovėdamas ant scenos ir klausydamas šiuos garsus.

Nemažai tų garsų teko danui Brianui Laudrupui, kuris įvairiai reagavo į juos, tačiau buvo aišku, kad jis tai girdi, bet nesupranta, kodėl jie atsirado.

Tai girdėjo ir renginį vedęs UEFA direktorius Giorgio Marchetti, kuris eteryje pradėjo raminti žiūrovus ir burtų traukėjus: „Triukšmas... Dabar jis sustabdytas, jis baigėsi“.

Tačiau kai tik B.Laudrupas ištraukė ketvirtojo krepšelio kamuoliuką su Italijos pavadinimu, garsai vėl atsirado. Taip pat dėl šių garsų šiokią tokią šypseną išspaudė ir Sami Khedira, kuris iki tol buvo itin rimtas.

Garsai nesiliovė traukiant visus ketvirtojo krepšelio burtus.

Kaip aiškėja, šį pokštą sugalvojo youTube išdaigininkas Danielis Jarvisas, žinomas kaip Jarvo69.

Jis socialiniame tinkle twitter paviešino, kad sugebėjo atsirasti renginio vietoje anksčiau nei jis prasidėjo ir priklijavo mobilųjį telefoną patalpoje, kur vyko burtų traukimo ceremonija.

Jis tiesioginės transliacijos metu skambino į tą telefoną, o jame kaip skambutis buvo užstatytos moters dejonės sekso metu.

Vyras skambino ir stebėjo UEFA delegatų ir renginio svečių reakcija gyvai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.