Pirmas „Sūduvos“ naujokas – latvis K.Kramenas

Marijampolės „Sūduva“ turi pirmą naujoką – juo tavo latvis Klavas Kramenas, 2023 metais atstovavęs Alytaus „Dainavai“.

Marijampolėje rungtyniaus latvis.<br>„Dainavos“.
Marijampolėje rungtyniaus latvis.<br>„Dainavos“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-07 20:38

23 metų vidurio gynėjas pastarąjį sezoną „Optibet A lygoje“ per 25 rungtynes pelnė 2 įvarčius (abu – galva po standartinių padėčių) ir kartą buvo įspėtas. Dar vieną geltonąją kortelę futbolininkas užsidirbo per vieninteles LFF taurės turnyro rungtynes.

Prieš atvykdamas į „Dainavą“ latvis žaidė tik gimtinės klubuose – Rygos „Alberts“, „Valmiera“ ir Jūrmalos „Spartaks“ bei „Noah“.

„2023 metų sezonas man buvo pirmasis užsienyje, visa idėja buvo susipažinti su futbolu už Latvijos ribų ir galbūt būti pastebėtam. Sezonas man buvo geras, o dar labiau džiaugiuosi, kad į mane dėmesį atkreipė „Sūduvos“ treneris Dovydas Lastauskas, – sakė Marijampolės klubo naujokas. – Apie klubą ir jo vadovus girdėjau tik gerus atsiliepimus, tad sprendimas persikelti į „Sūduvą“ buvo lengvas.“

K. Kramenas tikisi, kad „Sūduva“ kitą sezoną užims aukštesnę vietą Lietuvos čempionate nei šiais metais užimta 7 pozicija.

„Praeitą sezoną komandos gynyba buvo gero lygio, noriu įsilieti į ekipą su kuo didesne energija ir dėsiu visas pastangas, kad mūsų statistika būtų teigiama, – sakė latvis. – Ir norėčiau su komanda pakovoti dėl vietos Europos taurių turnyruose.“

„Sūduva“ pasirengimą naujam sezonui pradės sausio viduryje, o komandos aistruoliai jau dabar gali įsigyti 2024 metų klubo narystes ir abonementus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.