Sausio 1-ąją Liverpulyje lijo ir lietumi, ir įvarčiais

Pirmąją 2024-ųjų dieną Anglijos „Premier“ lygoje ietis surėmė vietos „Liverpool“ ir „Newcastle United“ futbolininkai. Pliaupiant lietui rezultatyvią akistatą 4:2 (0:0) laimėjo aikštės šeimininkai.

„Liverpool“ nuskynė saldžią pergalę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Liverpool“ nuskynė saldžią pergalę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-02 00:00, atnaujinta 2024-01-02 09:27

„Liverpool“ aikštėje ėmė dominuoti nuo pirmųjų rungtynių minučių, nuolat atakavo varžovų vartus, bet juos „pramušti“ pavyko tik antrajame kėlinyje.

Įvarčių sąskaitą 49-ąją min. atidarė Mohamedas Salahas, bet aikštės šeimininkai ilgai nesidžiaugė, nes 54-ąją min. rezultatą išlygino varžovų gynybos užmirštas Alexanderis Isakas.

74-ąją „Liverpool“ dar kartą į priekį išvedė Curtisas Jonesas, o 78-ąją min. dar vieną taiklų aikštės šeimininkų smūgį pridėjo Cody Gakpo.

81-ąją min. apie save vėl priminė „Newcastle United“ – po sėkmingai realizuotos kampinio situacijos intrigą sugrąžino Svenas Botmanas, bet „šviesas“ 86-ąją min. „išjungė“ 11 metrų baudinį realizavęs M.Salahas.

„Liverpool“ šiose rungtynėse atliko net 35 smūgius, 16 iš jų buvo į vartų plotą. Tuo metu „Newcastle United“ smūgiavo vos penkiskart (trys smūgiai skriejo į vartų plotą).

Po šios pergalės Jurgeno Kloppo auklėtiniai įtvirtino savo pozicijas „Premier“ lygos viršūnėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.