Traumų išretintas „Manchester United“ apmaudžiai krito savų žiūrovų akivaizdoje

„Manchester United“ futbolininkai šeštadienį siekė savo žiūrovus nudžiuginti pergale „Premier“ lygoje, tačiau paskutinėmis minutėmis įvartį prasileidę „Raudonieji velniai“ ir vėl aikštę paliko nuleistomis galvomis.

 Traumų išretintas „Manchester United“ apmaudžiai krito savų žiūrovų akivaizdoje<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Traumų išretintas „Manchester United“ apmaudžiai krito savų žiūrovų akivaizdoje<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2024, 7:15 PM, atnaujinta Feb 24, 2024, 7:22 PM

Mančesterio klubas namuose 1:2 (0:0) buvo priverstas pripažinti „Fulham“ pranašumą.

Svečiai į priekį išsiveržė 65-ąją minutę. Po pakelto kampinio Calvinas Bassey galingu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Po praleisto įvarčio šeimininkai pradėjo aktyviai atakuoti „Fulham“ futbolininkus ir 89-ąją minutę Eriko ten Hago auklėtiniai galiausiai rezultatą išlygino.

Bruno Fernandesas atliko klastingą smūgį į vartus, o Berndas Leno atmušė kamuolį prieš save. Prie atšokusio kamuolio suskubo puolime pradėjęs žaisti Harry Maguire'as, kuris ir pelnė išlyginamąjį įvartį.

Gerą „bangą“ pagavę E.ten Hago auklėtiniai pradėjo ieškoti pergalingo įvarčio ir susikūrė dar ne vieną pavojingą progą. Visgi 7-ąją teisėjo pridėtą minutę Adama Traore pasileido į kontrataką. Kaip įprasta ispanas sau lygiu greičio savybėmis neturėjo ir tokiu būdu išdarkė visą Mančesterio gynybą.

Baudos aikštelės prieigas pasiekęs greitakojis ispanas pastebėjo kiek labiau atsidengusi komandos draugą Alexą Iwobi ir atliko šiam perdavimą. Nigerijos rinktinės žaidėjas patogiai pasitaisęs kamuolį jį galingu ir tiksliu smūgiu pasiuntė į apatinį vartų kampą bei išplėšė pergalę „Fulham“ ekipai.

„Raudoniesiems velniams“ rungtynėse dėl traumų padėti negalėjo Rasmus Hojlundas, Tyrellas Malacia, Anthony Martialis, Lisandro Martinezas, Masonas Mountas, Luke‘as Shaw ir Aaronas Wan-Bissaka.

Iki šių rungtynių Mančesterio klubas buvo laimėjęs 4 „Premier“ lygos rungtynes paeiliui, o per pastarąsias 7 rungtynes visuose turnyruose buvo laimėję 6 kartus ir kartą sužaidę lygiosiomis.

„Manchester United“ su 44 taškais po 26 turų rikiuojasi 6-oje pozicijoje. „Fulham“ turi 32 taškus ir rikiuojasi 12-oje vietoje.

Kiti rezultatai:

„Aston Villa“ – „Nottingham Forest“ 4:2 (3:1),

„Brighton“ – Liverpulio „Everton“ 1:1 (0:0),

Londono „Crystal Palace“ – „Burnley“ 3:0 (0:0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.