Dėl dopingo vartojimo P. Pogbai – ketverių metų diskvalifikacija

Turino „Juventus“ priklausantis ir vienas brangiausių pasaulio futbolininkų Paulis Pogba oficialiai ketveriems metams yra diskvalifikuotas dėl dopingo vartojimo.

 Paulis Pogba<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Paulis Pogba<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 29, 2024, 2:57 PM, atnaujinta Mar 1, 2024, 7:28 AM

Socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“) apie P.Pogbos diskvalifikavimą pranešė Fabrizio Romano. Šis Italijos sporto žurnalistas dar spalio mėnesį pranešė, kad pakartotiniame futbolininko dopingo mėginyje buvo rastas padidėjęs testosterono kiekis.

Dėl teigiamo dopingo testo buvo priimtas sprendimas žaidėją suspenduoti 4-iems metams. Tai reiškia, kad P.Pogba rungtyniauti negalės iki 2027 metų. „Juventus“ dar nėra paskelbusi sprendimo dėl futbolininko ateities klube. Šio kontraktas galioja iki 2026-ųjų vasaros.

Rugpjūčio mėnesį 30-metis futbolininkas buvo atsitiktinai pasirinktas dopingo tyrimui po pirmųjų „Juventus“ rungtynių. Tą kartą futbolininkas nesutiko su pirminiais tyrimo rezultatais, tad buvo atliktas pakartotinis dopingo tyrimas, kuris parodė tą patį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.