Laiką už grotų jau leidžiantis D. Alvesas gali sulaukti dar vienos nemalonios žinios

Buvęs „Barcelona“ ir Brazilijos futbolo rinktinės žaidėjas Dani Alvesas pasiųstas už grotų. 2022-ųjų pabaigoje kaltinimų dėl galimo išžaginimo sulaukusi futbolo žvaigždė vasarį išgirdo nuosprendį – jo laukia daugiau nei ketveri metai belangės.

D.Alvesas sulaukė griežtos bausmės.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
D.Alvesas sulaukė griežtos bausmės.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-12 12:28

40-metis brazilas buvo pripažintas kaltu dėl moteris išžaginimo viename iš Barselonos naktinių klubų. Jam skirta ketverių su puse metų laisvės atėmimo bausmė.

Futbolininkas merginai taip pat turėjo atlyginti 150 tūkst. eurų suma įvertintą žalą.

Nors D.Alvesas po šio teismo sprendimo pateikė apeliaciją, tačiau kol kas gerų žinių jis nesulaukė – sportininkas jau dabar atlieka Ispanijos teismo paskirtą bausmę.

Maža to, kaltinimą palaikantis prokuroras rekomenduoja prailginti futbolininkui skirtą laisvės atėmimo laikotarpį.

Vis dėlto nėra atmestina, kad Brazilijos futbolo pažiba dar šių metų vasarą gali sulaukti bausmės sušvelninimo – vis dar išlieka tikimybė, kad po mažiau nei pusmečio bausmė gali būti sušvelninta iki namų arešto.

Per savo itin sėkmingą karjerą D.Alvesas Barselonos komandoje pasižymėjo 408 kartus, iš jų 391 kartą – 2008–2016 metų laikotarpiu.

Per šį laikotarpį jis laimėjo šešis „La Liga“ titulus, tris Čempionų lygos ir keturis „Copa del Rey“ trofėjus. D.Alvesas 2017 metų liepą, palikęs „Juventus“, prisijungė prie PSG ir dvejus metus praleido Katarui priklausančioje Prancūzijos milžinų lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.