Pralaimėjimų virtinė išvretė „Lazio“ trenerį iš kėdės

Romos „Lazio“ ekipa turės naują vyriausiąjį trenerį. Iki šiol komandai vadovavęs Maurizio Sarri antradienį pranešė apie savo atsistatydinimą iš klubo stratego pareigų. Tokį sprendimą 65-erių specialistas priėmė po jau eiliniu tapusio „Lazio“ pralaimėjimo.

M.Sarri.<br>AP/Scanpix nuotr.
M.Sarri.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2024, 10:43 AM

Pirmadienį vykusiose Italijos futbolo čempionato rungtynėse Romos klubas savų sirgalių akivaizdoje 1:2 nusileido dėl išlikimo kovojančiai „Udinese“ ekipai.

Pustuščiame Romos olimpiniame stadione susirinkę „Lazio“ sirgaliai savo akimis išvydo sunkiai motyvuotus ir vos po aikštę palakstančius futbolininkus, kurie pasibaigus dvikovai buvo palydėti švilpimu.

Dar daugiau spaudimo sirgaliai po pralaimėjimo kėlė socialinėje erdvėje, kurioje ragino trenerį M.Sarri atsistatydinti, o komandą – „išsilakstyti“.

Panašu, kad strategas išgirdo sirgalių žodžius – antradienį jis pranešė Romos klubo vadovams apie pasitraukimą iš savo pareigų.

„Lazio“ pralaimėjo paskutines penkerias iš šešerių žaistų rungtynių ir praėjusią savaitę iškrito iš UEFA Čempionų lygos kovų. Šiuo metu legendinis klubas žengia devintoje Italijos futbolo čempionato turnyrinės lentelės vietoje.

M.Sarri „Lazio“ klube darbavosi nuo 2021-ųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.