ISIS grasina teroristiniais išpuoliais per Čempionų lygos ketvirtfinalius

UEFA Čempionų lygoje antradienį prasideda ketvirtfinalių etapas, tačiau „Islamo valstybė“ žada sugadinti futbolo šventę teroristiniais išpuoliais.

 ISIS grasina teroristiniais išpuoliais per Čempionų lygos ketvirtfinalius<br>AP/Scanpix nuotr.
 ISIS grasina teroristiniais išpuoliais per Čempionų lygos ketvirtfinalius<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2024, 1:21 PM

ISIS pirmadienį pagrasino atlikti keturis teroristinius išpuolius per Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes, kurios bus žaidžiamos šią savaitę.

Jie tai padarė per žiniasklaidos priemonę, kuri yra atsakinga už „Islamo valstybės“ pranešimus. „Al Azaim“ pasidalino nuotrauka, kurioje galima perskaityti šūkį „Nužudyk juos visus“ ir keturių stadionų, kuriuose bus žaidžiami šios savaitės ketvirtfinaliai, pavadinimus.

Kovo 9 dieną ir „Santiago Bernabeu“ stadione Madrido „Real“ priims „Manchester City“ futbolininkus, o „Emirates“ stadione Londono „Arsenal“ susitiks su Miuncheno „Bayern“.

Kovo 10 dieną „Parc des Princes“ stadione Paryžiaus „Saint-Germain“ susitiks su „Barcelona“, o „Metropolitano Arena“ stadione Madrido „Atletico“ priims Dortmundo „Borussia“ ekipą.

Paskutinę ataką „Islamo valstybė“ įvykdė prieš kelias savaites Maskvoje. Tuomet užpuolikai su ginklais ir padegamosiomis bombomis įsiveržė į „Crocus city hall“ koncertų rūmus prieš pat ten turėjusį vykti koncertą. Per išpuolį žuvo 143 žmonės, dar apie 200 buvo sužaloti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.