EUROLYGA 2023

Žiūrėk Lietuvos rinktinės kovą Venesueloje ir atspėk rungtynių rezultatą!

Iš laužyno ir valkatų prieglaudos naujam gyvenimui prikeltus „Poliedro” rūmus Karakase per Venesuelos ir Lietuvos rinktinių mačą užpildys didžiulė venesueliečių minia ir šimtinė lietuvių sirgalių su savo būgnais. „Lietuvos ryto“ televizija Lietuvos krepšininkų kovą olimpiniame atrankos turnyre tiesiogiai transliuos trečiadienį, 3 valandą nakties. Daugybė krepšinio mėgėjų Lietuvoje rengiasi aukoti miego valandas, kad pamatytų, kaip Venesuelos rinktinės krepšį drebina Jonas Valančiūnas ir tritaškius smaigsto Linas Kleiza.

Koks bus Lietuvos krepšinio rinktinės startas Londono olimpinių žaidynių atrankoje?<br>G. Šiuparys
Koks bus Lietuvos krepšinio rinktinės startas Londono olimpinių žaidynių atrankoje?<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-03 23:38, atnaujinta 2018-03-18 11:34

Laukiantiems krepšinio kovos savo „Facebook“ bičiuliams lrytas.lt siūlo atspėti Lietuvos - Venesuelos rungtynių rezultatą ir įvardyti mūsų komandos krepšininką, kuris šiame mače įmes daugiausia taškų.

Vienam iš taikliausiai atspėjusiųjų atiteks prizas - krepšinio kamuolys, kuris, kaip sako krepšinio žinovai, visada yra apvalus. Savo spėjimus rašykite šios naujienos komentaruose socialiniame tinkle "Facebook" lrytas.lt arba lrytas.lt sporto paskyroje iki trečiadienio (liepos 4 d.), 2 val. nakties.

Venesuelos krepšininkai taip pat turi ryžto - jie vis užsimindavo apie tai, kad dantimis kabinsis į istorinį šansą: po 20 metų pertraukos vėl patekti į olimpiadą.

Po Nepriklausomybės atkūrimo nė vienų žaidynių dar nepraleidusiai Lietuvos rinktinei kelialapis į Londoną – žūtbūtinis tikslas.

Anot šalies rinktinės trenerio asistento Donaldo Kairio, Venesuela – pavojinga komanda. Ji mėgsta agresyvų krepšinį ir namuose tikrai stengsis nenuvilti savo sirgalių. Šeimininkų rinktinės gynėjai – labai greiti, gerai pataiko iš toli. Priekinės linijos žaidėjai – atletiški, baudos aikštelėje itin pavojingi, gerai juda.

Daugiau apie Venesuelos rinktinę Lietuvos krepšininkų pasirengimą rungtynėms skaitykite specialioje rubrikoje „Londonas 2012“.

Lrytas.lt taip primena, kad mūsų „Facebook“ draugų skaičius greitai pasieks 50 tūkstančių - artėja akimirka, kai vienas iš jūsų laimės ypatingą dovaną - naują „iPad“ kompiuterį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.