EUROLYGA 2023

„Sabonio krepšinio centras“ atidarė duris naujam sezonui

Praėjusį šeštadienį „Sabonio krepšinio centre“ įvyko tradicinė atvirų durų dienos šventė, kurios metu visi tėveliai, vaikai ir krepšiniu besidomintys žmonės galėjo susipažinti su moderniausią vaikų treniruočių bazę turinčiu kompleksu Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 12:44 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:52 PM

Atvirų durų dienos renginys centre susilaukė didžiulio susidomėjimo ir ažiotažo. Vėliau atėjusiems svečiams teko net paieškoti vietos, kur atsisėsti salėje. Sulaukta per 500 svečių, kurie stebėjo renginį, kuris kaip niekada buvo įdomus ir nuotaikingas.

Be jau tradicinių sveikinimo kalbų, trenerių ir centro pristatymo, visus žiūrovus linksmino KTU universiteto šokių kolektyvas „MoDance“ ir renginio vedėjas Karolis Tiškevičius. Vėliau susirinkusius vaikus treneriai pakvietė išbandyti savo jėgas linksmose krepšinio estafetėse, po kurių centre sulaukta svečių – buvusių centro auklėtinių, o dabar Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjų – Ado Juškevičiaus ir Vytenio Lipkevičiaus. Gaila, pasikeitus planams, į šventę negalėjo atvykti „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza, kuris nusprendė ruoštis vakaro rungtynėms.

Na, o šventės kulminacija tapo loterijos laimingųjų traukimas, kurios metu buvo išdalinta nemažai prizų: „Sabonio krepšinio centras“ atributikos, krepšinio kamuolių, sportinių aprangų, ir žinoma pagrindinis prizas – metinė nemokama treniruočių narystė mūsų centre, kuri taip pat atiteko vienam iš į renginį atėjusių laimingųjų, kuris taip galės pradėti savo krepšininko karjerą centre. Galima pasidžiaugti, jog per 110 vaikų pareiškė norą ir užsiregistravo į krepšinio treniruotes mūsų centre.

„Sabonio krepšinio centras“ džiaugiasi tokia optimistine sezono pradžia ir su nekantrumu laukia kovų krepšinio aikštelėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.