EUROLYGA 2023

Antrąją knygą rašantis „Žalgirio“ treneris J. Plaza norėtų, kad ji būtų išversta į lietuvių kalbą

„Jei atsirastų, kas išverstų ir išleistų mano knygą Lietuvoje – gal ir čia ji taptų bestseleriu“, - apie jau antrąją rašomą knygą zalgiris.lt kalbėjo Kauno „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza. Pirmoji jo knyga, išleista Ispanijoje, sulaukė didžiulio skaitytojų dėmesio.

J. Plaza laisvu nuo krepšinio metu rašo jau antrąją knygą.<br>M. Kulbis.
J. Plaza laisvu nuo krepšinio metu rašo jau antrąją knygą.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2012, 10:23 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:13 PM

Trečiadienio vakarą, prieš „Žalgirio“ treniruotę, Lietuvos čempionams diriguojantis treneris kartu su generaliniu direktoriumi Vitalijumi Vasiliausku bendravo su „Žalgirio“ klubo nariais. Susitikimas su aistringiausiais „Žalgirio“ gerbėjais turėjo trukti pusvalandį, tačiau vyko beveik pusantros valandos.

„Žalgiris“ – didinga komanda, be kurios neįsivaizduoju Europos krepšinio, kaip ir be Barselonos „FC Barcelona“, Atėnų „Panathinaikos“ ar Tel Avivo „Maccabi“. „Žalgirio“ išskirtinumas tas, kad komandos pagrindą sudaro savos šalies krepšininkai, skirtingai nei daugumoje kitų Europos klubų. Mano tikslas – įskiepyti nugalėtojų mentalitetą, taip sutelkti komandą, kad jie patikėtų, jog gali žaisti ir laimėti prieš bet kokį klubą ir dėl to atiduotų visas jėgas“, - apie artėjančio sezono planus kalbėjo J. Plaza.

Treneris per susitikimą džiaugėsi puikia arena, kuri tikrai yra viena geriausių Europoje. Lankomumo rekordus Europoje mušančius Lietuvos krepšinio sirgalius strategas pavadino švelniai pamišusiais ir pripažino, kad su tokiais sirgaliais pralaimėti namuose neįmanoma.

 „Sirgaliai įkvepia krepšininkus, o krepšininkai turi įkvėpti sirgalius. Tai, ką išgirdau iš jūsų, būtinai perduosiu žaidėjams ir įtrauksiu jūsų žodžius į savo motyvacines kalbas. Noriu, kad kiekvienos rungtynės „Žalgirio“ arenoje taptų pragaru priešininkams. Kad atvykę čia jie žinotų, jog sėkmė – ne jų pusėje“, - mintimis dalijosi krepšinio specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.