EUROLYGA 2023

M. Kuzminskas: „Treneris sakė, kad neišnaudoju savo galimybių“

„Mūsų komandoje yra aiškiai nurodyta, kokių taisyklių turi laikytis. Jeigu jų laikysiesi, netgi varžovams įmetus į krepšį, kaip sako treneris, tai bus jau jų kaltė. Tačiau jeigu darysi savaip ir išradinėsi kitą žaidimą, teks eiti pailsėti“, - „Basketnews.lt“ radijui apie Kauno „Žalgirio“ trenerį Joaną Plazą kalbėjo Mindaugas Kuzminskas, kuris negailėjo pagyrų 48 metų ispanui.

M. Kuzminskas pripažino, kad gali aikštėje pasirodyti ir geriau.<br>M. Kulbis.
M. Kuzminskas pripažino, kad gali aikštėje pasirodyti ir geriau.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2012, 4:40 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:17 AM

Buvęs Vilniaus „Sakalų“ ir „Šiaulių“ krepšininkas, „Žalgiryje“ rungtyniaujantis nuo 2010-ųjų, pasakojo, kad jam dar neteko dirbti su tokio aukšto lygio specialistu.

„Manau, kad jis paliks ryškų pėdsaką (M. Kuzminsko karjeroje. – Red.). Jo profesionalumas milžiniškas. Visų pirma, rezultatai patys kalba už save. Treniruočių procesai, rungtynių analizė, keitimai ir visa kita – tikrai jaučiasi jo meistriškumo lygis. Tai smulkios detalės, bet iš jų ir susideda dideli dalykai“, - pasakojo 22 metų 204 cm ūgio žaidėjas, atskleidęs, kad J. Plaza jam yra sakęs, jog šis savęs neatskleidžia.   

„Sakė, kad neišnaudojo savęs, kaip galėčiau. Ir pats jaučiu, kad visur galėčiau pasistiebti. Tą ir bandysiu padaryti“, - pasakojo Kauno „Žalgirio“ krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.