EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Stengiamės pakeisti „Žalgirio“ mentalitetą ir filosofiją“

„Dabar mums iki „Top 16” etapo trūksta trijų pergalių. Dėkoju savo žaidėjams už pergalę. Labai sunku laimėti kiekvieną vakarą. Jie tai supranta“, - po pergalės Eurolygoje prieš praėjusių metų čempionus Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus kalbėjo Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza, kurio auklėtiniai trečiąją pergalę iš eilės iškovojo 79:61.

J. Plaza teigė, kad Pirėjo komanda neįvertino kauniečių pajėgumo.<br>M. Kulbis.
J. Plaza teigė, kad Pirėjo komanda neįvertino kauniečių pajėgumo.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 5:48 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:34 PM

„Nugalėjome Eurolygos čempionus jų pačių aikštėje. Tai – labai svarbi pergalė. Manau, kad „Olympiakos“ neįvertino mūsų ekipos. Jie galvojo, kad mus nugalės remdamiesi tik gera gynyba, tačiau mes įrodėme, jog to negana. Mes stengiamės pakeisti komandos mentalitetą ir filosofiją. Kiekvienose rungtynėse turime žaisti tvirtai, protingai ir stengtis laimėti, nesvarbu kur – namuose ar išvykoje.

Pradžioje gynyboje nežaidėme gerai, tačiau perpratome „Olympiakos“ žaidimą ir pagerinome savo pasirodymą. Dabar „Žalgiriui“ iki „Top 16” etapo trūksta trijų pergalių. Dėkoju savo žaidėjams už pergalę. Labai sunku laimėti kiekvieną vakarą ir jie tai supranta“, - kalbėjo J. Plaza.

„Olympiakos“ treneris Gergios Bartzokas teigė, kad nereikėtų Pirėjo komandos laikyti Eurolygos favorite, nors ši ir gina titulą.

„Antrajame kėlinyje pradėjome byrėti, todėl ir pralaimėjome. „Žalgiris“ kontroliavo rungtynių tempą, o mūsų komanda skirtingai sužaidė pirmąją ir antrąją mačo puses. Padarėme 22 klaidas, o to tikrai per daug ir mes už tai sumokėjome. Po pergalės praėjusiame sezone esame laikomi favoritais, tačiau tai nėra tiesa. Mes – ne favoritai. Giname Eurolygos trofėjų, tačiau tai nieko nereiškia. Žaidėjų nekaltintu, atsakomybė gula ant mano pečių“, - kalbėjo G. Bartzokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.