EUROLYGA 2023

J. Plaza prieš rungtynes su „Emporio Armani“: „Net neįsivaizduojate, kaip svarbu laimėti“

„Tai vienos svarbiausių rungtynių visame sezone. Aš akcentavau, kad mums reikia visų žaidėjų pagalbos, nes privalome laimėti. Jūs net neįsivaizduojate, kaip tai svarbu“, - po treniruotės kalbėjo kol kas be pralaimėjimų žengiančių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų treneris Joanas Plaza.

J. Plazos filosofija kol kas veikia puikiai - Kauno komanda šiame sezone dar nepatyrė pralaimėjimo skonio.<br>N. Povilaitis.
J. Plazos filosofija kol kas veikia puikiai - Kauno komanda šiame sezone dar nepatyrė pralaimėjimo skonio.<br>N. Povilaitis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2012, 9:54 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:16 PM

„Žalgirio“ vyrai ketvirtadienį stos į Eurolygos mūšį su „Emporio Armani“ komanda, kuri pajėgiausiame Europos klubų turnyre praėjusiame ture 85:95 pralaimėjo Vitorijos „Caja Laboral“ ekipai.

„Emporio Armani“ yra gera komanda. Daugelis pažiūrėję į pavardes gali sakyti, kad jei stipresni už mus. Žinoma, jie tvirtesni, turi labai patyrusių krepšininkų, tačiau yra ir jaunesnių. Yra daugybė priežasčių, kodėl turėtume jų bijoti. - teigė ispanas. - Varžovai turi daug krepšininkų, kurie gali žaisti bet kurioje Eurolygos komandoje, todėl turime būti atsargūs, pademonstruoti savo geriausią žaidimą. Mes pakankamai ruošiamės rungtynėms, tačiau vis tiek turime būti atsargūs, nes mes neesame „Los Angeles Lakers“ ar „Chicago Bulls“. Mes esame Kauno „Žalgiris“. Turime žaisti šimtu procentų pajėgumu, nes jeigu to nedarysime, galime pralaimėti bet kuriems varžovams.

Strategas atskleidė, kad prieš mačą su Maskvos komanda prastai jautėsi ir Kšyštofas Lavrinovičius, tapęs rezultatyviausiu ekipos žaidėju.

„Dieną prieš mačą su CSKA Kšyštofas Lavrinovičius nebaigė treniruotės, nes jam labai skaudėjo kulkšnį. Jis vyko į ligoninę rungtynių išvakarėse, tačiau matėme, ką jis nuveikė aikštėje (VTB jungtinės lygos rungtynėse K. Lavrinovičius pelnė 19 taškų ir atkovojo 8 kamuolius – Red.). Jie atiduoda viską ir žinau, kad jie tai padarys ir rytoj“, - kalbėjo J. Plaza, pabrėžęs, kad svarbiausia kauniečiams ir toliau rodyti savo ambicijas.

Mes šiemet parodėme savo charakterį. Mano žaidėjai namuose yra stiprūs, juos palaiko daugybė žmonių. Jeigu krepšininkai dirbs visa jėga, mes galime varžytis ir iškovoti dar vieną pergalę“, - teigė „Žalgirio“ treneris, kuris šiemet su savo auklėtiniais Eurolygoje 90:62 sutriuškino Zagrebo „Cedevita“ ekipą, 77:71 nugalėjo Vitorijos „Caja Laboral“, o čempionų titulą ginančius Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus nugalėjo 79:61.

Paskutines rungtynes „Žalgiris“ žaidė sekmadienį. VTB jungtinėje lygoje namuose J. Plazos auklėtiniai 76:66 nugalėjo Maskvos CSKA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.