EUROLYGA 2023

J. Plazai galvos skausmą kelia žaidėjų traumos

Kauno „Žalgirio“ treneriui Joanui Plazai prieš Eurolygos C grupės rungtynes su Pirėjo „Olympiakos“ galvos skausmą kelia brolių Lavrinovičių sveikata. Darjušas po susitikimo su Vitorijos „Caja Laboral“ dar nesitreniravo su savo ekipa, o Kšyštofas treniruotėse nedalyvavo pastarąsias kelias dienas. Keletą treniruočių praleido ir rota virusus susirgęs legionierius Tremmellas Dardenas.

J. Plaza teigė, kad stiprioji Kauno komandos pusė - tikėjimas.<br>P. Mantautas
J. Plaza teigė, kad stiprioji Kauno komandos pusė - tikėjimas.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2012, 7:42 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:14 AM

„Turėtume juos pamatyti aikštėje“, - „Žalgirio“ gerbėjus ramino J. Plaza, kurio auklėtiniai jau turi kelialapį į Eurolygos „Top 16” etapą.

„Norime pademonstruoti, kad galime žaisti su Eurolygos čempionais ir galime juos nugalėti namuose. Jeigu galvojame apie Eurolygos ketvirtfinalius, turime namų arenoje būti pajėgūs“, - teigė J. Plaza, kuris jau džiaugėsi viena pergale prieš Pirėjo „Olympiakos“. Išvykoje žalgiriečiai Eurolygos čempionus nugalėjo 79:61.

„Stiprioji mūsų komandos pusė – tikėjimas. Tikime tuo, ką darome ir galime kovoti su bet kuria komanda. Mums dar toli iki geriausios savo formos, tačiau mes augame ir aš tikiuosi, kad geriausiai atrodysime vasario ar sausio mėnesį“, - kalbėjo ispanas.

Aštuonis taškus pirmajame susitikime į „Olympiakos“ krepšį įmetęs Rimantas Kaukėnas teigė, kad pergalė „Žalgiriui“ itin svarbi, dėl parankesnių varžovų „Top 16” etape.

„Rungtynės bus sunkios, nes jos tiek varžovams, tiek mums – gana svarbios, kalbant apie kitą etapą. „Olympiakos“ žaidžia žymiai geriau nei pradėjo. Graikai gerina savo žaidimą ir tikrai tikiu, kad ruošėsi šiam mačui“, - teigė R. Kaukėnas, kuris patikino, kad šiuo metu jaučiasi gerai ir gali pilnai treniruotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.