EUROLYGA 2023

M. Popovičius: „Mes nusipelnėme pirmos vietos grupėje“

Ketvirtadienio rytą Kauno „Žalgirio“ klubas išvyko į Milaną, kur penktadienį Eurolygos C grupės rungtynės žais Milano „Emporio Armani“ komanda. Nors prieš lipdamas į autobusą žalgiriečių treneris sakė, esą komanda važiuoja tik apsipirkti, abejonių, kad laukia sunkios rungtynės nekilo.

Žalgiriečiai išvyko į Milaną.<br>N. Povilaitis
Žalgiriečiai išvyko į Milaną.<br>N. Povilaitis
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Dec 6, 2012, 6:27 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:53 PM

„Žinoma, kad važiuojame laimėti, tačiau laukiame itin sunkių rungtynių, nes priešininkams tai labai svarbus mačas. Jeigu Milano ekipa pralaimės, jiems kils grėsmė pasitraukti iš turnyro. Tačiau mes mėginsime žaisti taip gerai, kaip galėsime, bandysime parinkti geriausią sudėtį kovai su ekipa, kuri sutverta būti šešioliktuke“, - tikino J. Plaza.

Strategas negailėjo pagyrimų priešininkų komandai pabrėždamas, kad ši turi itin gerus žaidėjus ir trenerius, kuriuos palaikys namų sirgaliai. J. Plazą neramina ir tai, kad į Italiją komanda išvyko be Darjušo Lavrinovičiaus, kurį kamuoja nugaros skausmas.

„Žalgirio“ gynėjas Marko Popovičius taip pat nesitiki lengvų rungtynių. Juolab, kad komanda išretinta traumų ir dalis žalgiriečių negalėjo treniruotis taip, kaip turėtų.

„Mes važiuojame nugalėti. Komanda prieš šias rungtynes treniravosi dvigubai daugiau. Nebus lengva, nes nesvarbu, su kuria Eurolygos komanda tenka žaisti, visos rungtynės būna sunkios. Tačiau mes nusipelnėme pirmos vietos grupėje“, - sakė krepšininkas.

Lapkričio pradžioje „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtosiose Eurolygos C grupės rungtynėse privertė savo sirgalius nerimauti. Du kėlinius atsilikinėję žalgiriečiai tik rungtynių pabaigoje 92:87 išplėšė pergalę prieš „Emporio Armani“ komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?