EUROLYGA 2023

Moksleivio monstriškas dėjimas sudaužė krepšinio lentą (video)

Kai vienos Kalifornijos valstijos mokyklos abiturientas Ako Kaluna įsibėgėja, geriau nepasipainioti jo kelyje. Galingų fizinių duomenų puolėją sudėtinga sustabdyti, tuo įsitikino ne viena ekipa. Iš Havajų kilęs vaikinas tarp bendraamžių išsiskiria fiziniais duomenimis: dar 20-ies nesulaukusio jaunuolio ūgis – 203 cm, o sveria jis net 125 kg. Šį moksleivį per kelias dienas visame pasaulyje išgarsino monstriškas dėjimas, po kurio krepšinio lenta subyrėjo į šipulius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2012, 12:24 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:44 PM

Po valandos rungtynės buvo pratęstos kitoje salėje, o ekipa, kurioje žaidžia A. Kaluna, iškovojo svarbią pergalę 69:61. Pats susitikimo herojus visiškai nepergyveno dėl nutikusio incidento. „Aš tikrai negalvojau, jog sukelsiu tiek problemų. Svarbiausia yra tai, kad šis dėjimas tapo papildomu energijos užtaisu tiek man pačiam, tiek visai komandai“,- sakė Ako, tačiau netrukus prisipažino, kad krepšį suniokojo jau trečią kartą per savo neilgą karjerą.

Jaunasis krepšininkas vidurinių mokyklų čempionate vidutiniškai pelno beveik 20 taškų ir atkovoja po 14,7 kamuolio.

Krepšinio specialistai jau atkreipė dėmesį į šį tvirtą jaunuolį. Yra sutarta, kad ateityje Kaluna mokslus ir krepšininko karjerą tęs Šiaurės Arizonos universitete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.