EUROLYGA 2023

Gražiausiuose metų Europos krepšinio epizoduose – pavyzdinė V. Čižausko ir E. Ulanovo gynyba (video)

„FIBA Europe“ paskelbė penkis gražiausius 2012 metų Europos krepšinio epizodus. Tarp jų – ir Lietuvos jaunimo (iki 20 metų) rinktinė. Į penketuką pateko Vytenio Čižausko ir Edgaro Ulanovo duetas. Šie šalies krepšininkai gindamiesi sugebėjo iškrapštyti kamuolį iš Leo Westermanno rankų ir taip padėjo Lietuvos jaunimo rinktinei triumfuoti Europos čempionate.

E. Ulanovas kartu su V. Čižausku krepšinio specialistus sužavėjo savo gynyba, padėjusia lietuviams triumfuoti Europos jaunimo krepšinio čempionate.<br>G. Šiuparys.
E. Ulanovas kartu su V. Čižausku krepšinio specialistus sužavėjo savo gynyba, padėjusia lietuviams triumfuoti Europos jaunimo krepšinio čempionate.<br>G. Šiuparys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2012, 8:07 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:19 PM

Rungtynėse su Lietuva L. Westermannas galėjo sužlugdyti lietuvius, nes paskutinėmis sekundėmis surengtos atakos metu Lietuvos komanda pirmavo tik 50:49. Laimei, V. Čižauskas ir E. Ulanovas sugebėjo apsiginti.

Penketuke taip pat atsidūrė Marcelinho Huertas, kuris pelnė pergalingą tritaškį Ispanijos čempionate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.