EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Kovosime dėl to, ko nusipelnome - pergalės“

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ Eurolygos X ture susikaus su Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa. Prieš vyksiančias rungtynes kauniečiai analizavo savo ir priešininkų žaidimą bei bandė sudėti paskutinius žaidimo plano štrichus per treniruotę. „Tai bus sunkios rungtynės, tačiau bandysime jas sužaisti taip, tarsi tai būtų paskutinis mačas, kurį žaidžiame kartu", - po ketvirtadienio treniruotės teigė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza. Stratego galvoje tik vienas tikslas - pergalė.

J. Plaza pasidžiaugė gerai besitreniruojančiais komandos krepšininkais.<br>L. Pileckas
J. Plaza pasidžiaugė gerai besitreniruojančiais komandos krepšininkais.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Dec 13, 2012, 8:43 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:51 PM

„Mes nežaidžiame nei dėl smagumo, nei dar ko nors. Mūsų tikslas būti pirmiems, todėl kovosime taip, kad laimėtume. Esame pasiruošę žaisti su visomis komandomis Europoje“, - sakė  „Žalgirio“ treneris.

J. Plaza taip pat pasidžiaugė gerai besitreniruojančiais komandos krepšininkais.

„Vėl nusišnekėsiu“, - su žurnalistais pabendrauti atėjęs juokavo puolėjas Kšištofas Lavrinovičius.

Pirmasis klausimas, kurio sulaukė krepšininkas buvo, kaip jis ruošiasi švęsti Kalėdas.

„Iki Kalėdų reikia išgyventi. Rytoj laukia sunkios rungtynės. Norėtųsi laimėti ir užimti pirmą vietą grupėje. Aišku, kad lengva nebus. Bet stengsimės, reiks sužaisti komandinį žaidimą, sustabdyti lyderius, suteikti kuo daugiau džiaugsmo žiūrovams. Viskas mūsų rankose“, - sakė K. Lavrinovičius.

Krepšininko teigimu, nors „Žalgiris“ jau yra patekęs į Eurolygos „Top 16" etapą, rungtynių skirstyti į svarbias ir nesvarbias negalima. Komanda stengsis laimėti visas rungtynes, tačiau reikia suvokti ir tai, kad prieš tokią komandą, kaip „Anadolu Efes“ kiekvieną kartą laimėti neįmanoma.

„Kol kas mes dar daug neanalizavom priešininkų. Žinau, kad jie paskutines rungtynes pralaimėjo. Tačiau tai tik suteiks jiems motyvacijos kovoti. Tai stipri ir gerai subalansuota komanda, su gerais krepšininkais“, - tikino žaidėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.