EUROLYGA 2023

Krepšinio stebuklas – trys paskutinėmis sekundėmis pataikyti tritaškiai (video)

Kiekvienas krepšinio gerbėjas puikiai pamena tą jausmą, kuomet jo mėgstama komanda pataiko tolimą metimą paskutinėmis sekundėmis, o jeigu tai lemia ir pergalę – emocijų antplūdis būna didžiulis. JAV tarpmokyklinių rungtynių žiūrovai savo akimis per vieną mačą galėjo išvysti net tris paskutinėmis sekundėmis skriejusius taiklius metimus, kuriuos atliko ta pati komanda.

Tarpmokyklinėse rungtynėse viena komanda sugebėjo pataikyti tris tritaškius paskutinėmis sekundėmis ir po vieno jų švęsti pergalę.<br>Youtube
Tarpmokyklinėse rungtynėse viena komanda sugebėjo pataikyti tris tritaškius paskutinėmis sekundėmis ir po vieno jų švęsti pergalę.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2012, 2:19 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:20 AM

Pirmasis tolimas metimas paskutinėmis sekundėmis skriejo dar pirmojo kėlinio pabaigoje – tuomet tritaškį įmetęs Charlie Obermilleris savo ekipą išvedė į priekį 13:12.

Antrasis neįtikėtinas tritaškis paskutinę sekundę buvo svarbesnis – jis buvo mestas rungtynių pabaigoje ir išlygino rezultatą – 55:55.

Net didžiausias optimistas negalėjo pagalvoti, kad šiose rungtynėse kris dar vienas metimas paskutinėmis sekundėmis, tačiau taip nutiko ir jis buvo efektingiausias, nes buvo mestas iš kitos aikštės pusės ir lėmė svečių pergalę 62:61.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.