EUROLYGA 2023

M. Popovičius: „Atlyginimai vėluoja, tačiau situacija nėra tragiška“

Lietuvos čempionams Kauno „Žalgirio“ krepšininkams Eurolygos „Top 16“ etapas prasidės penktadienį maču su Atėnų „Panathinaikos“. Žalgiriečių nuotaikos - kovingos, tačiau ekipos pasiruošimą mačui išvykoje su viena stipriausių Europos komandų temdo kalbos apie prastą klubo finansinę būklę.

„Žalgirio“ ekipa, kaip ir dauguma kitų pagrindinių Europos klubų, Kalėdas iškeitė į treniruotes.<br>L. Pileckas
„Žalgirio“ ekipa, kaip ir dauguma kitų pagrindinių Europos klubų, Kalėdas iškeitė į treniruotes.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Dec 28, 2012, 7:18 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:38 AM

„Taip, atlyginimai vėluoja, nemeluosiu. Tačiau kol kas nematau jokios didelės problemos dėl to. Situacija tikrai nėra tragiška. Tai įrodo ir faktas, kad kai kurie komandos draugai pastaruoju metu sulaukė pasiūlymų žaisti kituose klubuose, tačiau „Žalgiris“ juos išlaikė. Mes visi turime savo agentus, kurie šitais reikalais rūpinasi“, - pasakojo „Žalgirio“ gynėjas Marko Popovičius.

Krepšininko poziciją palaikė ir treneris Joanas Plaza. Strategas tikino net nežinantis visų gandų, nes neskaito lietuviškos spaudos, neturi profilio socialiniuose tinkluose.

„Mes visi susitelkę tikslui laimėti. Aš nuo pat pradžių bandau atskirti komandą nuo visų neigiamų dalykų, kad niekas netrukdytų žaisti. Tai kol kas pavyksta. Vykstame nugalėti arba būti kuo arčiau pergalės. Matau, kad „Žalgirio“ žaidėjai yra ištroškę pergalės. Žinome, kad žaisime prieš vieną geriausių Eurolygos klubų, tačiau turime atiduoti geriausia, ką galime“, - sakė J. Plaza.

„Žalgirio“ ekipa, kaip ir dauguma kitų pagrindinių Europos klubų, Kalėdas iškeitė į treniruotes. Toks sprendimas suteikė pakankamai laiko pasiruošti susitikimui.

„Panathinaikos“ yra stipri komanda, ji labai pasikeitė nuo pernai. Ypač galingai jie žaidžia namuose. Bet mes vykstame nugalėti. Tikrai padarysime geriausia, ką galime, kad tai pasiektume“, - tikino M. Popovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.