EUROLYGA 2023

J. Plazai - nerimas dėl D. Lavrinovičiaus traumos ir Madrido „Real“ rezervų

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ Eurolygos rungtynes žais Ispanijoje - išvykoje susitiks su Madrido „Real“ komanda. Kauniečių strategas Joanas Plaza įsitikinęs, kad grumtynėse su viena stipriausių Eurolygos komandų net ir menkiausia klaida kainuos pergalę.

J. Plaza puikia pažįsta būsimą varžovą - 2006-2009 metais jis treniravo Madrido „Real" ekipą.<br>M. Patašius
J. Plaza puikia pažįsta būsimą varžovą - 2006-2009 metais jis treniravo Madrido „Real" ekipą.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

2013-01-10 08:24, atnaujinta 2018-03-13 22:21

„Žinome, kaip ir visi žino, kad Madrido „Real“ yra ta komanda, kuri tikrai žais finaliniame Eurolygos ketverte. Taip pat aišku, kad jie gali būti nugalėtojais. Todėl rungtynės bus sudėtingos ir sunkios. Gerokai sudėtingesnės nei visada, nes visi žinome, kad Darjušas Lavrinovičius yra traumuotas ir negalės mums padėti. Kol kas nežinome, ar jam užteks dešimties dienų pasveikti, o gal reiks ir viso mėnesio“, - pasakojo J. Plaza.

Tačiau žaidėjų traumomis treneris nesidangstė. J. Plaza, nepaisant pergalės ar pralaimėjimo, žadėjo, kad komanda stengsis gerai žaisti iki galo ir įrodyti, kad nusipelno būti tarp Eurolygos geriausiųjų.

„Turime tokį patį pergalių ir pralaimėjimų skaičių Eurolygoje, kaip ir „Real“. Žinoma, tai labai stipri komanda, bet ji nėra nenugalima ir turi keletą silpnų vietų. Jie žaidžia labai greitai, kartais atakoms užtenka vos kelių sekundžių, todėl jei žaisime nesubalansuotai, pralaimėsime“, - tikino komandos strategas.

J. Plazai nerimą kelia ir ilgas Madrido ekipos atsarginių suolelis. Tai, stratego įsitikinimu, „Real“ žaidėjams leis geriau prisitaikyti prie situacijos aikštėje ir mažiau pavargti.

„Jie pralaimėjo trejas rungtynes Eurolygoje. Pralaimėjo Barselonos komandai. Tai parodo, kad „Real galima nugalėti. Tačiau tai pavyks tik tada, jei žaisime šimtu procentų“, - neabejojo J. Plaza, puikiai pažįstantis Madrido komandos vidinę strategiją. 49-erių ispanas 2006-2009 metais treniravo Madrido ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.