EUROLYGA 2023

LSU rektorius apie M. Balčiūno suėmimą: „Svarbiausia – nesikarščiuoti ir palaukti istorijos pabaigos“

„Tokie dalykai niekada nieko gero neduoda, tačiau reikia palaukti istorijos pabaigos. Juk egzistuoja nekaltumo prezumpcija. Dabar lauksime galutinių išvadų. Juk ne kartą yra buvę, kad situacija baigiasi gerai. Svarbiausia – nesikarščiuoti. Jeigu paaiškės, kad įtarimai – pagrįsti, turėsime imtis žengti vieną žingsnį, o jeigu ne – kitą“, - apie Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinio sekretoriaus Mindaugo Balčiūno suėmimą lrytas.lt kalbėjo Lietuvos sporto universiteto rektorius Albertas Skurvydas.

M. Balčiūno suėmimas LSU darbo sutrikdyti neturėtų. Jo vietą laikinai užims kitas asmuo.<br>T. Bauras
M. Balčiūno suėmimas LSU darbo sutrikdyti neturėtų. Jo vietą laikinai užims kitas asmuo.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Jan 11, 2013, 3:13 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:32 PM

Šiuo metu dėl įtarimų neteisėta veikla kaltinamas M. Balčiūnas yra LSU kancleris. A. Skurvydas teigė, kad žinia, apie darbuotojo suėmimą buvo labai netikėta.

„Jis atrodo tikrai sąžiningas. Negalėčiau pasakyti nieko blogo. Labai keista“, - teigė LSU rektorius, kuris pabrėžė, kad prieš imantis kokių nors veiksmų būtina sulaukti istorijos pabaigos.

„M. Balčiūnas rengė visokius projektus. Jis – labai iniciatyvus. Ruošiamės daryti sveikatingumo projektus su savivaldybe. Kol kas dar nieko neįgyvendinome, tačiau iniciatyvų yra, - pasakojo A. Skurvydas, patikinęs, jog studentų šalies krepšinį krečianti istorija nesudomino. - Kol kas nė vienas studentas nesidomėjo situacija. Dabar sesijos metas, todėl mažai su jais ir matomės, tačiau neteko apie tai kalbėti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.