EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Visi turi suprasti, kad mes nepateiksime siurprizo“

Nepaisant kol kas nepalankiai besiklostančios situacijos Eurolygoje Kauno „Žalgiris“ kovoti su Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa išvyksta nusiteikęs puikiai. Kauniečiai Turkijos komandą šį sezoną yra nugalėję dukart, o šįkart rungtynių situaciją lengvina ir po traumų atsigavę žaidėjai.

J. Plaza vis dar nepripranta prie šaltos žiemos.<br>L. Pileckas
J. Plaza vis dar nepripranta prie šaltos žiemos.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Jan 24, 2013, 12:58 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:26 AM

„Mes suprantame, kad turime trejas pralaimėtas ir vienas laimėtas rungtynes. Stambulo ekipa turi tris laimėtas ir vienas pralaimėtas. Bus sunkios rungtynės, nes visi žino, kad esame prieš šią komandą laimėję du kartus. Kiekvieną kartą, kai žaidi prieš komandą, kurią esi nugalėjęs, ji stengiasi atsirevanšuoti, žaidžia agresyviai, kaip CSKA. Esu tikras, kad jie bandys įrodyti, kad yra geresnė komanda nei mes“, - neabejojo J. Plaza.

„Žalgirio“ strategą džiugina tai, kad aikštėje visu pajėgumu galės žaisti abu broliai Lavrinovičiai. Tai suteiks komandai pranašumą sudėtingoje kovoje. J. Plaza pabrėžė, kad itin svarbi bus pirmoji rungtynių pusė.

„Visi turi suprasti, kad mes nepateiksime siurprizo. Žaisime, kad laimėtume ir jei laimėsime, tai bus puiku. Tačiau reikia neatmesti ir galimybės, kad galime pralaimėti minimaliu skirtumu.

Išvykdamas į šiltus kraštus strategas juokavo, kad jam kol kas sunku prisitaikyti prie lietuviškos žiemos ir šalčio. Jei minusinė temperatūra spusteli tik keletui dienų, iš šiltosios Ispanijos atvykusiam J. Plazai smagu. Tačiau jei tokie orai tęsiasi nuolat, ištverti tampa nelengva. Jau nekalbant apie sudėtingą vairavimą žiemos sąlygomis.

Kauno komandos kapitonas Paulius Jankūnas teigė, kad namie Stambulo komanda žaidžia emocingai ir agresyviai.

„Dabar jie žaidžia geresnį krepšinį. Visi žaidėjai yra pasitempę. Ypač namuose, kur jie labai emocingai pradeda varžybas ir jeigu pagauna tą bangą, būna labai sunku juos sustabdyti“, - sakė Paulius Jankūnas.

Puolėjas taip pat tvirtino, kad komanda pasiruošusi žaisti, ir traumos neturėtų trukdyti.

„Dabartinė situacija mus motyvuoja žaisti, nes žinome, kad pralaimėti daugiau negalime. Dabar jau reikia stengtis laimėti, nes vėliau taškų gali pritrūkti“, - atviravo krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.