EUROLYGA 2023

R. Javtokas galėjo aikštėje pasirodyti jau rungtynėse su CSKA

Robertas Javtokas Kauno „Žalgirio“ gerbėjus galėjo pradžiuginti jau sekmadienio Jungtinės lygos rungtynėse su Maskvos CSKA. „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza atskleidė, kad galvojo apie tai, jog reikėtų išleisti po traumos atsigaunantį „centrą“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2013, 5:53 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 4:36 PM

„Mąstėme, kad R. Javtokas gali žaisti keletą minučių, tačiau vėliau šios idėjos atsisakėme“, - basketnews.lt kalbėjo J. Plaza, kurio auklėtiniai B grupės rungtynėse kiek netikėtai 74:68 nugalėjo šeimininkus maskviečius.

Vasarą vilkėdamas Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėlius R. Javtokas atrankos į Londono žaidynes turnyre susilaužė pėdą. 32 metų 211 cm ūgio „centrui“ operacija buvo atlikta rugpjūtį. Anksčiau buvo kalbėta, kad R. Javtokas galės žadėti „Žalgiriui“ greitu metu po naujųjų metų. Vėliau buvo kalbama apie vasario pabaigą.

J. Plaza portalui basketnews.lt taip pat atskleidė, kad „Žalgiriui“ pasiūlė keletą žaidėjų, kurie galėtų pakeisti dėl religinių pažiūrų ekipą palikusį įžaidėją Ibrahimą Jaaberą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.