EUROLYGA 2023

Paskelbti LKL Žvaigždžių dienos mačo dalyviai

Paskelbti krepšininkai, dalyvausiantys 19-osios LKL Žvaigždžių dienos rungtynėse.

Mindaugas Kuzminskas.<br>G. Šiuparys
Mindaugas Kuzminskas.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Feb 25, 2013, 9:25 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:25 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Lietuvių“ ekipos, kuriai vadovaus „Prienų“ strategas Virginijus Šeškus, starto penkete žais Renaldas Seibutis („Lietuvos rytas“), Rimantas Kaukėnas („Žalgiris“), Mindaugas Kuzminskas („Žalgiris“), Mindaugas Katelynas („Lietuvos rytas“) ir Darjušas Lavrinovičius („Žalgiris“). Į dvyliktuką dar pateko Gintaras Kadžiulis, Gediminas Orelikas („Prienai“), Aurimas Kieža („Šiauliai“), Deividas Gailius („Neptūnas“), Arnas Butkevičius („Lietkabelis“), Aivaras Kiaušas („Sakalai“) ir Kšištofas Lavrinovičius („Žalgiris“).

„Žalgirio“ trenerio Joano Plazos vadovaujamame „Time team“ starto penkete, kurį išrinko aistruoliai, žais penki žalgiriečiai Oliveris Lafayette‘as, Marko Popovičius, Tremellas Dardenas, Mario Delašas ir Jeffas Foote’as. Į dvyliktuką pateko Nemanja Nedovičius (“Lietuvos rytas”), Darrickas Leonardas (“Juventus”), Trevonas Hughesas ir Yancy Gatesas (“Prieno žvaigždės”), Tony Bishopas (“Nevėžis”), Mario Konate (“Palanga“) ir Papa Dia (“Šiauliai”).

Daugiausia aistruolių simpatijų sulaukė Kauno ekipos puolėjai T.Dardenas ir M.Kuzminskas. „Time team“ žaisiantis amerikietis sulaukė 8158, o penktą kartą į šią šventę patekęs jo komandos draugas – 6809 balsų.

„Dirbant svetimoje šalyje patekti į tokį renginį – didelė garbė. Nesureikšminu, kad starto penkete vien mano auklėtiniai, nes tai šventė visiems lietuviams. Man svarbiausia, kad žiūrovams patiktų reginys, o krepšininkai negautų traumų“, - sakė J.Plaza, surinkęs 8672 balsus ir tapęs visų laikų populiariausiu „Time team“ treneriu.

Krepšininkai, kurie dalyvaus snaiperio ir dėjimo į krepšį konkursuose, bus paskelbti šią savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.