EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Didžiuojuosi mūsų komanda“

Nepaisant vidinių problemų drąskomo klubo, Kauno „Žalgirio“ komanda susitelkė ir pademonstravo puikią kovą Eurolygos „Top-16” etape bei išvykoje 83:67 (16:19, 22:12, 21:25, 24:11) pranoko Malagos „Unicaja“ klubą. Kauno ekipos vyriausiasis treneris Joanas Plaza džiaugėsi puikiu komandos žaidimu, o kalbėdamas apie klubo perspektyvas teigė, kad dėl patekimo į kitą etapą kova dar tęsis.

Joanas Plaza džiaugėsi puikiu komandos žaidimu, o kalbėdamas apie klubo perspektyvas teigė, kad dėl patekimo į kitą etapą kova dar tęsis.<br>M. Patašius
Joanas Plaza džiaugėsi puikiu komandos žaidimu, o kalbėdamas apie klubo perspektyvas teigė, kad dėl patekimo į kitą etapą kova dar tęsis.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2013, 6:46 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:12 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza: „Mums ši pergalė po nesėkmės Atėnų „Panathinaikos klubui labai svarbi. Prieš tai šiame etape mes pralaimėdavome rungtynes labai nedideliu skirtumu.

Aš labai didžiuojuosi savo auklėtiniais. Jie nepaisydami klubą supančios sudėtingos situacijos liko susikoncentravę ir demonstravo gerą žaidimą.

Mūsų komandoje net penki krepšininkai, kurie pelnė daugiau nei 8 taškus. Konkurencija grupėje dėl patekimo į ketvirtfinalį lieka.

Tikiuosi, kad tiek Malagos „Unicaja“, tiek Kauno „Žalgiris“ pateks į kitą etapą“, - po pergalės prieš Malagos „Unicaja“ klubą kalbėjo J. Plaza.

„Unicaja“ strategas Jasminas Repeša pažymėjo savo ekipos banguotą žaidimą. Pasak jo, komanda sužaidė gerai tik pirmą kėlinį. Mačo pabaigoje Ispanijos ekipos krepšininkai atliko per daug desperatiškų metimų, o Kauno komanda sėkmingai naudojosi netaikliais metimais bei „Unicaja“ klaidomis. 

„Mums dar liko daug mačų ir kiekvienas jų yra labai svarbus. Kausimės iki paskutinės dienos. Tikiuosi, kad ekipos pasitikėjimas savo jėgomis po šių rungtynių nedings. Žinau, kad tai netinkamas laikas prašyti kantrybės, bet tikiu, kad mums dabar reikia sirgalių palaikymo labiau nei bet kada", - po mačo kalbėjo „Unicaja“ strategas J. Repeša. 

Kauno „Žalgirio“ komanda laimėjo trečią kartą per pastaruosius keturis mačus.  

Kovo 7 dieną Kauno ekipa Eurolygos „Top-16" etape namuose susitiks su Madrido „Real" krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.