EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Krepšininkai komandą gali palikti bet kada“

Į Maskvą kovoti su CSKA klubu Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynėse Kauno „Žalgiris“ išvyko ne tik išretintas traumų bei pasitraukusių krepšininkų, bet ir neslėpdamas slogios nuotaikos. Niekaip neišsprendžiamos finansinės problemos ekipą gali privesti iki subyrėjimo.

J. Plaza nebežino, kiek jo komandos krepšininkų gali pasitraukti.<br>L. Pileckas
J. Plaza nebežino, kiek jo komandos krepšininkų gali pasitraukti.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Mar 14, 2013, 8:15 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:59 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Ketvirtadienį „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza į klausimą, kiek dar žaidėjų be Tremmello Dardeno gali palikti klubą, atsakinėjo nebe taip užtikrintai, kaip iki šiol. Treneris tvirtino pasitikintis krepšininkais, tačiau jo nenustebintų bet kurio iš jų pasitraukimas.

„Negaliu meluoti. Bet kas ir bet kada gali palikti komandą. Tačiau žinau, kad klubo valdžia stengiasi ir dirba, kad situacija išsispręstų, kad viskas būtų kontroliuojama. Žinau, kad jie ieško geriausio sprendimo klubui. Galima kalbėti apie daug ką, bet žinau, kad dėl klubo dirbantys žmonės tai daro sąžiningai“, - neabejojo J. Plaza.

Tuo tarpu prognozuodamas rungtynių su CSKA baigtį J. Plaza neslėpė, kad žaidimas bus itin sunkus, o galimybės laimėti kur kas mažesnės, nei anksčiau.

„Tiesa ta, kad rungtynes sunkins keleto žaidėjų nebuvimas, kurie žaidė prieš CSKA anksčiau. Marko Popovičius yra traumuotas. Taip pat nebus Pauliaus Jankūno, T. Dardeno, nebėra ir Ibrahimo Jaabero. Todėl šis žaidimas bus visiškai kitoks. Tačiau dabar laikas žaisti dėl vardo ant mūsų marškinėlių. Turime dėl to kovoti“, - sakė J. Plaza.

Pasak stratego, komandą į priekį veda garbė ir pasididžiavimas. J. Plaza neatsisako ir ambicijų patekti į geriausių Eurolygos komandų aštuntuką. Todėl rungtynėse su CSKA didelė atsakomybė teks Donnie McGrathui, Mindaugui Kuzminskui ir kitiems komandos krepšininkams.

„Kiekvienas turės žengti žingsnį į priekį. Todėl pasakyti, kas atsitiks, kaip baigsis rungtynės - niekas negali. Nes ir be pagrindinės startinio penketo sudėties mes stengsimės žaisti kuo geriau, kontroliuoti žaidimą. Ypač per pirmus tris kėlinius. Turime žaidėjų, kurie gali puikiai žaisti krepšinį. Pažiūrėsime, kuo viskas baigsis“, - kalbėjo J. Plaza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.