EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Bus gėda, jei „Žalgiris“ žlugs“

„Žalgirio“ strategas Joanas Plaza po komandos sprendimo negavus pinigų  boikotuoti dar kitos savaitės Eurolygos rungtynes su Berlyno ALBA neslėpė nusivylimo. Tačiau treneris teigė suprantantis žaidėjus, kuriems reikia išlaikyti šeimas, apmokėti sąskaitas, padengti įsiskolinimus.

J. Plaza tikisi, kad komanda pabaigs sezoną.<br>L. Pileckas
J. Plaza tikisi, kad komanda pabaigs sezoną.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Mar 20, 2013, 9:30 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:56 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Žaidėjai klausė mano nuomonės, ką jiems daryti. Ypač tie, kurie turi pasiūlymų iš kitų klubų. Tačiau dabar atėjo Paulius Motiejūnas. Reikia suprasti, kad jis nėra mesijas ir kaip kokiame Disneilende nepakeis visko per vieną akimirką“, - kalbėjo J. Plaza.

Trenerio manymu, galimybė, kad „Žalgiris“ gali subyrėti šiuo metu yra didesnė nei bet kada. Tačiau tokią įvykių seką vadina blogiausiu variantu. J. Plaza įsitikinęs, kad jei „Žalgiris“ bankrutuos, tai bus ne tik didžiulis praradimas, bet ir didelė gėda Lietuvai.

„Lengva palaikyti komandą, kai jai sekasi. Tačiau dabar yra tas laikas, kai reikia pademonstruoti, kad visi esame kartu – žaidėjai, vadovai, treneriai. Tikiuosi, kad komanda žais iki sezono galo. Aš tikrai stengsiuosi, kad taip ir būtų“, - sakė J. Plaza.

J. Plaza taip pat nemano, kad žaidėjai palikdami komandą pasielgs teisingai. Strategas įsitikinęs, kad keisti ekipą ir pradėti žaisti kitoje komandoje nepasibaigus sezonui nenaudinga patiems krepšininkams.

Jis pabrėžė, kad ketvirtadienį laukia sunkios rungtynės su viena pajėgiausių šio sezono Eurolygos ekipų. Tačiau treneris pažadėjo, kad jis ir komandos žaidėjai, kaip visada, atiduos visas jėgas aikštėje.

Nieko nebelemiančių Eurolygos rungtynių su Stambulo „Anadolu Efes“ išvakarėse Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza prisipažino laukiantis itin sunkaus žaidimo. Tačiau, kaip ir prieš kiekvienas rungtynes, strategas buvo tikras, kad „Žalgirio“ žaidėjai kovai atiduos visas jėgas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.