EUROLYGA 2023

Pergalę su „Žalgiriu“ iškovojęs J. Plaza: „Esame kaip boksininkas, kuriam gresia nokautas“

„Tikėkite mumis“, - tokiais žodžiais Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza atsisveikino su žurnalistais po spaudos konferencijos. Kauniečiai nieko nebelemiančiose Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynėse 79:71 įveikė Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

„Esu labai patenkintas, kad būdami tokioje situacijoje laimime tokias rungtynes“, - sakė J. Plaza.<br>M. Kulbis
„Esu labai patenkintas, kad būdami tokioje situacijoje laimime tokias rungtynes“, - sakė J. Plaza.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Mar 22, 2013, 11:19 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:32 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Esu labai patenkintas, kad būdami tokioje situacijoje laimime tokias rungtynes. Esame kaip boksininkas, kuriam gresia nokautas. Bet vis kylame ir kovojame. Mes nepasiduodame.

Negalvokite, kad buvo lengva vien dėl to, kad šį sezoną jau trečią kartą nugalėjome „Anadolu Efes“. Jie Eurolygoje įveikė daug pajėgių varžovų. Galime kalbėti ir apie biudžetų skirtumus. Buvo tikrai sunku.

Juk nebeturime Tremmello Dardeno, nežaidė Paulius Jankūnas, Marko Popovičius. Bet daug padarė Mindaugas Kuzminskas. Kiti jauni žaidėjai tobulėja. Svarbiausia, kad jie nebijo, nes žaidžia už „Žalgirį“, už Lietuvą“, - po rungtynių kalbėjo J. Plaza.

Nepaisant to, kad komanda šiuo metu yra didžiulėje finansinėje duobėje, o žaidėjai dar trečiadienį grasino boikotu, jei nesulauks bent vieno mėnesi dydžio atlyginimo, J. Plaza krepšininkams už klaidas nebuvo atlaidus.

„Esame profesionalai ir negalime žaisti vien dėl atlyginimo. „Žalgiris“ niekada nepasiduoda. Per pertrauką akcentavau, kad negalima tiek daug klysti, negalima leisti varžovams atkovoti tiek kamuolių“, - aiškino treneris.

„Anadolu Efes“ komanda dėl vietos tarp aštuonių stipriausių Eurolygos ekipų – rami. Turkai savo sąskaitoje 9 pergales ir 2 pralaimėjimus ir užima antrą vietą E grupėje.

„Sveikinu „Žalgirį“ su pergale. Labai prastai žaidėme gynyboje. Prastai pradėjome trečiąjį kėlinį, leidome jiems įgyti persvarą ir nesugebėjome jos panaikinti. Kaip bebūtų, tuo gyvenimas nesibaigė. Dabar kaupsimės kitoms rungtynėms“, - sakė „Anadolu Efes“ treneris Mahmutis Oktay.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Seime įteiktos Aleksandro Stulginskio žvaigždės