EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ kovoti stumia ir gauti pinigai

Ant subyrėjimo ribos atsidūręs ir krepšininkų ultimatumo prispaustas „Žalgiris“ gali atsikvėpti. Šiokią tokią finansinę injekciją į ilgai tuščiomis buvusias sąskaitas gavę komandos nariai sušvelnino toną ir žada bent jau kol kas rungtyniauti. Net ir ekipos strategas Joanas Plaza trečiadienį neslėpė šypsenos ir tvirčiau kartojo iškeltą tikslą – kuo geriau pabaigti sezoną.

J. Plaza tikisi, kad komanda kovos iki sezono galo.<br>L. Pileckas
J. Plaza tikisi, kad komanda kovos iki sezono galo.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Mar 27, 2013, 10:47 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:26 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Naująjį „Žalgirio“ vadovą Paulių Motiejūną J. Plaza lygina su pro atidarytą langą įpūstu šviežio oro gurkšniu.

„Mes gavome vieną atlyginimą. Žinoma, žiūrėsime, kas bus su būsimais atlyginimais ir užmokesčiu, kuris nesumokėtas nuo rugpjūčio. Tačiau šioje situacijoje mes galime tik arba pasiduoti, arba kovoti. Kalbėjau su komanda ir pasakiau jiems savo sprendimą kovoti iki galo“, - kalbėjo treneris.

J. Plaza žodžius patvirtino ir „Žalgirio“ gynėjas Rimantas Kaukėnas. Pasak krepšininko, komandos nariai gavo dalį pinigų, kuriuos jiems yra skolingas klubas, todėl ekipa bent jau kol kas žais toliau.

„Komanda gyvena pasiruošimo nuotaikomis, ruošiamės atkrintamosioms rungtynėms. Jos nėra labai svarbios, bet važiuojame stengtis iš visų jėgų ir gerinti savo žaidimą. Berlyno „ALBA“ yra labai gera komanda. Kai kurios rungtynės jiems, kaip ir mums nesisekė. Tačiau jie turi daug talentų, todėl bus sunkus mačas“, - sakė R. Kaukėnas.

Tuo tarpu J. Plazą kiek neramina tai, kad Marko Popovičius kol kas dėl traumos nesitreniruoja su komanda. Krepšininkas į rikiuotę greičiausiai grįš tik kitą savaitę.

„Turime vykti į Berlyną suprasdami, kad „ALBA“ dabar yra stipresnė komanda, nei per pirmąjį susitikimą su „Žalgiriu“. Komanda paskutiniu metu laimėjo keletą rungtynių. Dabar tai tikrai stipri ekipa“, - kalbėjo J. Plaza.

Treneris neslėpė ir ambicijų pagal statistiką patekti tarp geriausių aštuonių Eurolygos komandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.