EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Šis pralaimėjimas - mums gera pamoka“

Eurolygoje „Žalgiris“ netikėtai patyrė skaudžią nesėkmę dideliu rezultatu, o ekipa taip ir neatrado formulės kaip sustabdyti įsibėgėjusius Berlyno ALBA krepšininkus. Vokiečių ekipa 77:55 pranoko Kauno „Žalgirį“. Komandos strategas Joanas Plaza teigė, kad žaidėjai paprasčiausiai neįvertino priešininkų.

Komandos strategas Joanas Plaza teigė, kad krepšininkai paprasčiausiai neįvertino priešininkų.<br>M. Patašius
Komandos strategas Joanas Plaza teigė, kad krepšininkai paprasčiausiai neįvertino priešininkų.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2013, 4:39 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:05 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Kai pirmavome 6:0, pajutau, kad mano žaidėjai patikėjo ALBA krepšininkų kapituliacija ir baltos vėliavos iškėlimu. Tačiau taip nebuvo. Šis mačas buvo visiškai kitoks, nei buvo pirmajame „Top 16“ etapo rate, kurį mes laimėjome 36 taškų skirtumu.

Tiesa, tada rungtyniavo ir prie pergalės prisidėjo Marko Popovičius, Tremmellas Dardenas ir Paulius Jankūnas.

Šis pralaimėjimas Berlyne mums yra didžiausias Eurolygoje šį sezoną ir yra gera pamoka. jeigu aikštėje neišsikrauname 100 procentų, vadinasi, mus lengva įveikti.

ALBA antrajame ketvirtyje prametė vos vieną metimą. Kai rungtyniauji prieš komandą, kuri demonstruoja tokį taiklumą, ją sunku įveikti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo J. Plaza.

„Žalgirio“ aukštaūgis Kšištofas Lavrinovičius po mačo teigė, kad po laimėtos Vokietijos taurės tikėjosi sutikti kiek labiau atsipalaidavusius varžovus.

„Mums tai buvo tragiškos rungtynės. Silpnai pradėjome susitikimą, prametėme daug lengvų metimų. Manau, kad dalis iš mūsų manė, kad po iškovotos Vokietijos taurės ALBA krepšininkai rungtyniaus labiau atsipalaidavę, tačiau buvo priešingai. Jie išėjo į aikštę susikaupę, atrodė galingai ir sumetė daugumą savo metimų“, – kalbėjo K. Lavrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.