EUROLYGA 2023

Keisti M. World Peace'o atsakymai pribloškė JAV žurnalistus (video)

„Aš per daug seksualus savo katei“, „Aikštėje jaučiausi seksualiai“ - tokie ir panašūs atsakymai liejosi iš „Los Angeles Lakers“ gynėjo Metta World Peace'o lūpų, kai jo po NBA rungtynių rūbinėje apsupę JAV žurnalistai paklausė, kaip jam pavyko taip greitai atsigauti po kelio operacijos.

M. World Peace'as keistai atsakinėjo į žurnalistų klausimus.
M. World Peace'as keistai atsakinėjo į žurnalistų klausimus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 7:25 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:55 AM

M. World Peace'ui vos prieš keletą savaičių buvo atlikta kelio operacija ir buvo prognozuojama, kad krepšininkas rungtyniauti negalės pusantro mėnesio. Tačiau praėjo 12 dienų, ir gynėjas pribloškė visus grįždamas į aikštę.

Kai po pergalingų „Lakers“ rungtynių su „New Orleans Hornets“ žurnalistai apsupo M. Worlde Peace'ą, atsakymai apie neįtikėtinai greitą pasveikimą buvo labai keisti. Per keisti net ir pačiam M. World Peace'ui, garsėjančiam ekscentrišku elgesiu ir skandalingais pasisakymais.

„Kaip jus sugebėjote per 12 dienų pasveikti po kelio operacijos?“ - žurnalistai paklausė krepšininko.

„Žinote, aš tiesiog esu per daug seksualus savo katei. Mano katei... Ir jeigu aš nebūčiau pernelyg seksualus savo katei, abejoju, ar būčiau taip greitai pasveikęs“, - keistas mintis dėstė „Lakers“ žvaigždė.

Toks atsakymas sukėlė žurnalistų juoko bangą, tačiau ir kitus jų klausimus lydėjo krepšininko kalba apie seksualumą ir katę.

„Jaučiausi seksualus“, - atsakė paklaustas, kaip jautėsi aikštėje pasveikęs po traumos.

Vėliau dar pridūrė: „Be to, aš esu per stiprus, kad leisčiau menisko operacijai sustabdyti mane 6 savaitėms. Todėl turėjau sugrįžti.“

33 metų Metta World Peace'as, kurio tikrasis vardas Ronas Artestas, garsėja kaip vienas geriausiai besiginančių žaidėjų ir kaip ūmus bei neprognozuojamas krepšininkas.

2004-ųjų lapkritį, dar atstovaudamas „Indiana Pacers“ ekipai, per rungtynes su „Detroit Pistons“, M. Wrold Peace'as įsivėlė į muštynes su varžovais ir aistruoliais. Rungtynės buvo nutrauktos, o M. World Peace'as buvo diskvalifikuotas visam sezonui. Tokia diskvalifikacija - griežčiausia NBA istorijoje.

M. World Peace'as ir šį sezoną pernelyg kietu, o kartais ir negarbingu žaidimu užsidirba technines pražangas ir pinigines baudas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.