EUROLYGA 2023

J. Plaza giria Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynybą

Stipriausios Lietuvos krepšinio komandos pradeda ruoštis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalui. Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Dirkas Bauermannas džiaugiasi, kad jo ekipa aikštėje rado savo tapatybę. Pokyčius vilniečių komandoje pastebi ir Kauno „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza.

J. Plaza (nuotr.) įsitikinęs, kad su D. Bauermanno atėjimu „Lietuvos ryto“ žaidimas sustiprėjo.<br>M. Patašiaus nuotr. iš archyvo
J. Plaza (nuotr.) įsitikinęs, kad su D. Bauermanno atėjimu „Lietuvos ryto“ žaidimas sustiprėjo.<br>M. Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2013, 9:57 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:03 PM

„Pagrindinis pakitimas – žymiai agresyvesnė gynyba. D. Bauermannas ją akcentuoja labiau nei buvę šios komandos treneriai. Vilniaus „Lietuvos rytas“ tapo stipresne komanda ir todėl, kad žaidėjai, neturėję progos pasireikšti prie ankstesnių trenerių, dabar iš visų jėgų stengiasi pasirodyti kuo geriau ir įrodyti, kad yra verti daugiau minučių aikštelėje“, - „Žalgirio“ svetainei internete sakė J. Plaza.

Ispanas pastebėjo, kad Vilniaus komandoje, kai prireikia, atsiskleidžia žaidėjų individualus meistriškumas ir vienas ar kitas žaidėjas tampa ekipos lyderiu.

„Komandos žaidimas puolime pasikeitė nežymiai, pagrindinis jų privalumas – individualus žaidėjų meistriškumas. Jie turi puikius gynėjus – Nemanją Nedovičių, Renaldą Seibutį, Janį Blūmą, kurie taškus renka ne tik prasiveržimais, bet ir taikliais tolimais metimais, todėl apsiginti prieš juos yra sudėtinga“, - kalbėjo J. Plaza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.